Samurai 300 722 Опубліковано: 22 липня, 2017 крым это совок не хочу в совок 1 8 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AB17 103 Опубліковано: 22 липня, 2017 3 минуты назад, Samurai сказал: крым это совок не хочу в совок Приезжайте в Испанию. Кстати, в этом году Украинцев в Испании как никогда мало. Это Коста Бланка. Многолетние наблюдения. Наверное безвиз. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pan Włodek 7 754 Опубліковано: 22 липня, 2017 19 хвилин тому, AB17 сказав: Отдых в Крыму на берегу Черного моря для двоих в номере на выбор с завтраками, пользованием открытым бассейном и другими развлечениями в отеле «Villa Verona». Скидка 72% Мабуть великий наплив відпочивальників 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AB17 103 Опубліковано: 22 липня, 2017 10 минут назад, Pan Włodek сказал: Мабуть великий наплив відпочивальників В прошлом году было около 6 млн. Отдыхающих. В этом поменьше будет. Но Украинцев побольше, несмотря ни на что. 2 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 668 857 Опубліковано: 22 липня, 2017 Мнение: нечего там сейчас делать. Альтернативы: от Болгарии до Испании-Италии. 6 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pan Włodek 7 754 Опубліковано: 22 липня, 2017 1 година тому, Samurai сказав: крым это совок не хочу в совок Це ви дарма. Треба поспішити: в 2019 році там буде 10 (десять) чи то мільйонів, чи то мільярдів, не пам"ятаю точно, відпочивальників. Таке завдання поставив уряд РФ:https://lenta.ru/news/2016/12/14/crimea_more_tourists/ 5 хвилин тому, Mozart сказав: Мнение: нечего там сейчас делать. І ви не праві! " в Крыму есть 14 тысяч объектов показа на земле и 2,5 тысячи объектов под водой и ... такого количества памятников на один квадратный метр нет ни в одной стране мира». «В Черном море нет такого разнообразия рыбы как в Красном, но ни одно море в мире не может похвастаться таким количеством галер, танков, самолетов, барж, которые были затоплены в разные эпохи», — прокомментировал Черняк. (председатель комитета Госсовета Республики по санаторно-курортному комплексу и туризму)http://news.allcrimea.net/news/2017/5/15/vlasti-kryma-mechtajut-dovesti-turpotok-do-10-millionov-chelovek-v-god-80250/ 18 хвилин тому, Mozart сказав: нечего там сейчас делать. Нє, ну є у вас совість таке казати?? А сфотографуватись на пам"ять? Для дітей - веселі кримські розваги: Будьоновку не бажаєте? Ні? Ну тоді відвідайте розважальний центр "Страна дельфиния" у Севастополі. Обережно! Не перечепіться через відпочивальника (на фото справа). Все що душа забажає! - А для тіла задоволення є? - Є і для тіла! Центральна набережна Ялти: Пляжі до прийому гостей готові! Новинка сезону: якщо іде дощ, а відлітати вже завтра - надівай кульок на голову і загоряй! А ви кажете - нема шо робити! ВСІ В КРИМ ! 10 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Анджелина 21 013 Опубліковано: 22 липня, 2017 59 минут назад, Mozart сказал: Мнение: нечего там сейчас делать. НОВЫЙ СВЕТ. СКОЛЬКО ЛЮДЕЙ. СЕЗОН 2017 https://www.youtube.com/watch?v=2X3nAPVJmq0 Крым.Судак ПИК СЕЗОНА? Сегодня 21.07.2017 ПЛЯЖ, ЦЕНЫ 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Анджелина 21 013 Опубліковано: 22 липня, 2017 (змінено) 31 минуту назад, Pan Włodek сказал: Нє, ну є у вас совість таке казати?? А сфотографуватись на пам"ять? Для дітей - веселі кримські розваги: Все що душа забажає! - А для тіла задоволення є? - Є і для тіла! Центральна набережна Ялти: Пляжі до прийому гостей готові! А ви кажете - нема шо робити! ВСІ В КРИМ ! Я не знаю где вы это всё берете, но посмотрите, что на самом деле сейчас происходит в Крыму, и именно по видео, а не по фото с фотошопом. Крым.Судак ПИК СЕЗОНА? Сегодня 21.07.2017 ПЛЯЖ, ЦЕНЫ https://www.youtube.com/watch?v=TM1ivDLRCC0 Змінено 22 липня, 2017 користувачем Анджелина 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pan Włodek 7 754 Опубліковано: 22 липня, 2017 (змінено) 22 хвилини тому, Анджелина сказав: Крым.Судак ПИК СЕЗОНА? Сегодня 21.07.2017 ПЛЯЖ, ЦЕНЫ Підтримую! В Новому Світі і Судаку - супер! При бронюванні номера люкс видають копію графіка подачі води: Через день, по 60 (шістдесят) хвилин на добу! Я вважаю, цілком достатньо. Змінено 22 липня, 2017 користувачем Pan Włodek 7 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Анджелина 21 013 Опубліковано: 22 липня, 2017 5 минут назад, Pan Włodek сказал: Підтримую! В Новому Світі і Судаку - супер! При бронюванні номера люкс видають копію графіка подачі води: Через день, по 60 (шістдесят) хвилин на добу! Я вважаю, цілком достатньо. Сразу видно, что вы там никогда и не были. Так бы вы знали,что там горный регион и подача воды всегда была ограничена. Этим не занимались испокон веком, а так же и при Украине. Так было ВСЕГДА. Самое страшное и по секрету, то в Новый Свет вообще привозят питьевую воду, а все потому, что она там сплошь серо-водородная, с лечебным эффектом, но с необычным запахом. 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах