Перейти до вмісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Прызнаюсь, я перабалел каранавірусам. І дажэ умер. Казалась бы нада начынаць валнавацца - прэзідзент умер. Но пасматрыце - стаю перэд вамі. Вот правай ручкай пашэвеліл, левай. Разгаварываю. Тоесь не над упадаць сразу ў паніку. Дажэ еслі вам плоха, цемпература, кашэль.

Я как толька пачуствавал недамаганіе - Караніку званю. А он у трубку начынает слёзы ліць: не умірайце, толька не умірайце, Алксандар Оыгоравіч.

А я ему гавару: ну паслушай. дарагой ты мой чалавек. ну ты жэ доктар. Тожэ. Ну умер я дапусцім. Паляжал. Астыл немнога. Ну так і цемпература жэ спадзёт. І кашэль прэкраціцца. Я ему так і гавару: прыязжай ка мне на трэція суткі после смерці і разбудзі.

Он сначала меня пробавал перэубеждаць: Александар Грыгоравіч, гаварыт, на трэція суткі - можам і не справіцца. Слішкам глубокій у вас будзет сон.

-Нас жэ амерэканцы кансульціравалі, - гавару. Ані жэ так Гітлера ў Аргенціну вывезлі. Будзі і не беспакойся. Адольф вон мне сэлфі с пляжа шлёт і не кашляет.

Он неахотна, но сагласілся. І вот, кагда я умер - он час пад дверамі стаяў. Усё вайці не рэшался.
А патом, смешно прызнацца, сначала і праўда дабудзіцца не мог! так с пацэлуем палез! прэдстаўляеце? Ка мне, нармальнаму мужыку!
Я как ачнулся ему сразу сказал, штоб перэдал Карпенке Пушкіна із праграмы школьнай ісключаць. Он как-та плоха вліяет на прыняціе рэшній.
Но какое-та цёплае чуства ўсё жэ асталась к чэлавеку.

IMG_20200801_215248_596.jpg.b1b997fdb5f286e5ee29114d5f6043dc.jpg

Опубліковано:
7 часов назад, barbarisw2 сказал:

Идея с масками не такая уж плохая. Сегодня ходил гулять с девушкой и случайно встретил жену с тещей. Они меня не узнали.

Если бы узнали уже лежал под ИВЛ.

Опубліковано:

Подумалось ( любители всякого там нога-мяча и прочих хоккеев с баскетами поймут ), что на фоне отмен-переносов и досрочных окончаний регулярных первенств самый безопасный, продуктивный, в смысле общей и частной превенции, и эффективный по методике вид спорта в период карантина - фехтование.

Значит, смотрите: маски, перчатки - все это есть... Кто нарушил " социальную дистанцию ", подошел ближе 6 футов  - просто протыкаешь... Не, ну, защищаться можно, но лучше не приближаться....

Изящненько