Анджелина 21 013 Опубліковано: 26 квітня, 2020 Блин, знали бы только те курьеры сколько приложено усилий, выдумки и креатива, чтобы их встретить ))) 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZIL 837 Опубліковано: 26 квітня, 2020 В общем,под все посты все равно лайков не хватит,поэтому просто смеюсь!Спасибо,развеселили,а то настроение настраивалось куда-то не туда. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
admin 28 687 Опубліковано: 26 квітня, 2020 5 часов назад, Pan Włodek сказал: Нє, довший і з довгими рукавами. А вот такой уже быстро не накинешь, да и опять таки, скорее смех вызовешь... Имхо, шёлк - для женщин брюслей. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
admin 28 687 Опубліковано: 26 квітня, 2020 Надо чёта класическое, типа тактго, но побогаче и в стиле средней Азии Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
mr.Yakin 4 223 Опубліковано: 26 квітня, 2020 19.04.2020 в 20:35, admin сказал: Ну у кого нет опыта покупки и эксплуатации? юзаю дома халат без вые.... всяких выкрутасов 😃 довольно удобно и практично 😃 курьеры не пристают, кот уважает ))) кот халат.mp4 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
admin 28 687 Опубліковано: 26 квітня, 2020 Вот, довольно таки симпатично..... но хотелось шоб с вышивкой... золотом ... можно немножко кристаллов Swarovski... 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
admin 28 687 Опубліковано: 26 квітня, 2020 25 минут назад, mr.Yakin сказал: юзаю дома халат без вые.... всяких выкрутасов 😃 довольно удобно и практично 😃 В таком халате можно 1. Идти в душ 2.Идти из душа. 3. Лениться. Такой у меня есть, с вышивкой, богатый, удобный. Фольксваген. А мне нужен Ролс-Ройс, затмевать солнце, вызывать восторг и зависть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Аид 88 763 Опубліковано: 26 квітня, 2020 (змінено) 7 часов назад, admin сказал: Не, ни на какое Сиятельство я в кимоно похож не буду. И вообще, к кимоно прищур полагается, мужчина европейской внешности в нём на пассивного гомосексуалиста смахивает, ИМХО. https://www.zvezdyturcyi.com/post/2017/05/23/великолепный-век-40-костюмов-султана-сулеймана Говорят на султана одеть был самый дикий бюджет Для фанатов сериала одеяния султана можно купить (копии) Змінено 26 квітня, 2020 користувачем Аид 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Аид 88 763 Опубліковано: 26 квітня, 2020 Ну или такой, итальянцы оценят 2 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
mr.Yakin 4 223 Опубліковано: 26 квітня, 2020 50 минут назад, admin сказал: вызывать восторг и зависть. Такой вариант )) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах