Перейти до вмісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано: (змінено)
27 хвилин тому, Shansss сказав:

По якому курсу ви плануєте поповнити палку? Напевно легче сходити в обміну і здоров'я буде більше, і ціна не набагато вища. Я вивів гроші і закинув її, слава Богу що не заблочили і втратив лише 1.95$ но ще розмовляю за них.

Курс залежить від банку-емітента карти. Різниця з обмінкою є .

1.95$ повернуться вам через 2-5 днів, не женіть коней, почитайте як працює PayPal, обміркуйте свої дії. Тут не вийде все і відразу, перевірено. Виявилося багато тонкощів, про які дізнаєся тільки в процесі.

Змінено користувачем sphinx
Опубліковано:

я крайне не рекомендую заниматься "махинациями" с пейпалом, это не наши банки и даже не револют - заблочат и потом что либо доказать будет сложно

Опубліковано:
22 хвилини тому, Tes_mk сказав:

я крайне не рекомендую заниматься "махинациями" с пейпалом, это не наши банки и даже не револют - заблочат и потом что либо доказать будет сложно

А что в вашем понимании есть  "махинации"?

Опубліковано:
6 минут назад, sphinx сказал:

А что в вашем понимании есть  "махинации"?

в понимании пейпала это может быть все что угодно (объем средств за период, "подозрительные" транзакции и тому подобное), они лочат превентивно по любому подозрению и потом это уже проблемы владельца аккаунта предоставить документы чтобы его разблочили

Опубліковано:
10 годин тому, sphinx сказав:

Курс залежить від банку-емітента карти. Різниця з обмінкою є .

1.95$ повернуться вам через 2-5 днів, не женіть коней, почитайте як працює PayPal, обміркуйте свої дії. Тут не вийде все і відразу, перевірено. Виявилося багато тонкощів, про які дізнаєся тільки в процесі.

Вже повертають з 07.04.22р., так що я кілька сторінок назад писав, що я пас з палкою бавитись.

Опубліковано:
42 минуты назад, Shansss сказал:

Вже повертають з 07.04.22р., так що я кілька сторінок назад писав, що я пас з палкою бавитись.

заблоченные при авторизации карты 1+ доллара вернут, это как раз штатная ситуация, тут можете не сомневаться

а вот то что "антифрод" пейпала непредсказуем это подтверждено многократно и далеко не в каждом случае потом удалось владельцу аккаунта и средств получить контроль на ними назад

• Лайк 1
  • Дякую 1
  • Подобається 1
Опубліковано:

Давайте откроем опрос на тему после какого объёма револют требует подтверждающие документы и какие ! И у кого как долго шла блокировка/разблокировка счета 

также какие документы предоставляли что прошло что не прошло 

всем Мира и Добра !!!

Опубліковано:
3 години тому, 8222222 сказав:

Давайте откроем опрос на тему после какого объёма револют требует подтверждающие документы и какие ! И у кого как долго шла блокировка/разблокировка счета 

также какие документы предоставляли что прошло что не прошло 

всем Мира и Добра !!!

Судячи з того,що я прочитав то ліміт в револют 1500€ в день і 6000€ в місяць для безкоштовних транзакцій.На мою думку якраз після перевищення ліміту у них можуть виникнути питання до вас,але у кожного по різному

Опубліковано:

С Аваля на револют всё(         «На виконання вимог НБУ щодо встановлення ліміту на операції переказу коштів, в т. ч. зарахування коштів на користь PayPal, Revolut, банком здійснюються технічні налаштування. На цей час тимчасово технічно дані операції недоступні»