Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
12 хвилин назад, Ximik сказав:

Щойно оформив по посиланню (запрошення від Артема). Поки нічого не нарахували

Перепрошую щойно нарахували

Опубліковано
14 минут назад, Ximik сказал:

Перепрошую щойно нарахували

Там бывают задержки, награду ищите в разделе "Привіт", вывести можно сразу отдав долю государству в виде налогов).

Обычно приходит мгновенно, если не пришло в течении пары часов пишите в поддержку.

Опубліковано

Я оформив на іншому акаунті,  то нарахували,  але от рефералки на запроси друга нема(. 

А по мому аку так нічого і не прийшло,  сьогодні закрив карту,  натискаю силку Артема,  а там фіг,  ви вже не можете отримати,  має пройти пів року з моменту закриття карти... 

Опубліковано
32 минуты назад, Twin сказал:

Я оформив на іншому акаунті,  то нарахували,  але от рефералки на запроси друга нема(. 

Ссылку брать так, но у некоторых там баг и её просто нет, не знаю почему.

IMG_20260414_191858_623.jpg

IMG_20260414_191858_717.jpg

IMG_20260414_191857_816.jpg

Опубліковано
36 минут назад, Twin сказал:

А по мому аку так нічого і не прийшло,  сьогодні закрив карту,  натискаю силку Артема,  а там фіг,  ви вже не можете отримати,  має пройти пів року з моменту закриття карти... 

То надо было в поддержку написать, сегодня видел люди писали и им выплачивали, просто в первый день акции из-за наплыва система лягла...

Сейчас работает нормально и всё приходит мгновенно.

Screenshot_2026-04-16-21-13-26-327_org.telegram.messenger.png

Опубліковано
3 минуты назад, Кремень сказал:

Тільки що зайшов по твоєму посиланню, картка відкрита але кешбек поки що не прийшов :nea:

я сьогодні відкрила катку24 по посиланню Артема, кешбек через 20 хвилин зарахували. 

Опубліковано
16 минут назад, Art_ja сказал:

То надо было в поддержку написать, сегодня видел люди писали и им выплачивали, просто в первый день акции из-за наплыва система лягла...

Можу ще раз відкрити і написати в підтримку,  але це вже якийсь треш) 

Опубліковано

Ещё раз если кратко, как на этом заработать:

1. Переходим по ссылке и открываем карту "Катка24" https://www.privat24.ua/invite/j3lmr

Тратим на это 30 секунд. Требования: наличие Приват24 и возраст от 16 лет.

Деньги приходят в раздел "Привіт".

При желании карту потом можно онлайн закрыть.

2. После открытия вам станет доступна возможность получить свою реф ссылку. Где её взять скрины ниже. Без открытия карты рефку не получить.

3. Вашу реф ссылку кидаете своим друзьям и родственникам и получаете с каждого по 150 грн, ну и они получают 150 за регистрацию.

Учитывая что приват есть почти у всех на этом можно немного на кофе заработать. ) 

IMG_20260414_191858_623.jpg

IMG_20260414_191858_717.jpg

IMG_20260414_191857_816.jpg

Опубліковано
17 минут назад, Кремень сказал:

Тільки що зайшов по твоєму посиланню, картка відкрита але кешбек поки що не прийшов :nea:

Мне тоже пока за тебя ничего не приходило, подождем)

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...