Moskit 6 743 Опубліковано: 5 вересня, 2023 31 хвилину тому, t.c. сказав: цей депозит можна оформити тільки з доларової карти( Принаймі у мене так: 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+methos 19 Опубліковано: 5 вересня, 2023 @t.c., дійсно, провтикав. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
t.c. 363 Опубліковано: 5 вересня, 2023 27 хвилин тому, Moskit сказав: цей депозит можна оформити тільки з доларової карти( Принаймі у мене так: вірно. Але задача була зекономити 50грн. Купляємо на уні/інет і тоді цей депо. Потім (за місяць) на кдв і в касу 2 1 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alexandermen 1 221 Опубліковано: 6 вересня, 2023 Вітаюсь з усіма! Підправте мене, якщо я не правильно зрозумів. В приват24 з грн КДВ купляю доллар на Інтернет валютну універсальну, потім відкриваю валютний депо на 1 місяць, поповнюю з валютної інтернет карти, а по закінченню депо-вихід на КДВ валютну. І таким чином уникаютьтся зайві комісії, які збільшують курс покупки доллара. 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andreuskas 586 Опубліковано: 6 вересня, 2023 16 часов назад, t.c. сказал: вірно. Але задача була зекономити 50грн. Купляємо на уні/інет і тоді цей депо. Потім (за місяць) на кдв і в касу Саме так, + до кінця місяця можна ще додати стількі ж на скільки оформленно вклад. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 668 871 Опубліковано: 6 вересня, 2023 Я думаю, в связи с последними "ослаблениями" от Нацбанка тема "Чем банки выдают депозиты и покупки на карту" встала особенно остро. Уже понятно, что с Приватом лучше дел не иметь. ПОКА, по крайней мере, у них не наладится. Какие банки еще стоит вычеркнуть из списка как "выдающие мусор"? 1 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+InGodWeTrust 3 229 Опубліковано: 6 вересня, 2023 У нас дают все синими Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lutsak.oleg@ukr.net 1 494 Опубліковано: 6 вересня, 2023 11 часов назад, Mozart сказал: Я думаю, в связи с последними "ослаблениями" от Нацбанка тема "Чем банки выдают депозиты и покупки на карту" встала особенно остро. Уже понятно, что с Приватом лучше дел не иметь. ПОКА, по крайней мере, у них не наладится. Какие банки еще стоит вычеркнуть из списка как "выдающие мусор"? Минулого тижня так і було зі мною ,видали мусор 1996 року,пішов в французький банк "кредітагріколь" взяли по курсу 37.60 без проблем 1 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andreuskas 586 Опубліковано: 6 вересня, 2023 9 часов назад, lutsak.oleg@ukr.net сказал: Минулого тижня так і було зі мною ,видали мусор 1996 року,пішов в французький банк "кредітагріколь" взяли по курсу 37.60 без проблем Получается что скоро и у них будет мусор, не больше не меньше. Приват тоже берет мусор который выдаёт без проблем. На обмен или с зачислением на валютную карту. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lutsak.oleg@ukr.net 1 494 Опубліковано: 6 вересня, 2023 Укргазбанк купив сьогодні онлайн по курсу 37.50 ,жодних комісій.Правда незнаю шо на кассі получу,сміття чи ні ,завтра відпишусь! 1 1 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах