Moskit 6 743 Опубліковано: 14 вересня, 2023 4 хвилини тому, andreuskas сказав: От нащо вам КДВ у вашій ситуації? Вам потрібна універсальна гривнева (можно діджитал) і картка для виплат у валюті, в якій збираєтесь знімати кеш. теж діджитал 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
200314 3 248 Опубліковано: 14 вересня, 2023 (змінено) 1 час назад, andreuskas сказал: От нащо вам КДВ у вашій ситуації? Вам потрібна універсальна гривнева (можно діджитал) і картка для виплат у валюті, в якій збираєтесь знімати кеш. 1 час назад, Moskit сказал: теж діджитал Просто тих карток ціла купа, у кожної свої переваги і свої комісії, без 100грамів не розібратись. Ок. Вже розібрався, для яких задач, які картки. Для моїх задач дійсно оптимум уні грн - > кдв $. Змінено 14 вересня, 2023 користувачем 200314 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twin 12 253 Опубліковано: 14 вересня, 2023 А як отримати достроково депо у валюті, хтось пробував? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Savage Mind 145 Опубліковано: 18 вересня, 2023 Підкажіть, якщо купувати валюту в Sense, треба потім її замовляти, відповідно з лагом у N днів ? Чи $1300 в них одразу знайдеться в касі (Київ) ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twin 12 253 Опубліковано: 18 вересня, 2023 6 минут назад, Savage Mind сказал: Підкажіть, якщо купувати валюту в Sense, треба потім її замовляти, відповідно з лагом у N днів ? Чи $1300 в них одразу знайдеться в касі (Київ) ? Треба 5 днів, банкноти різні. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VIV 3 942 Опубліковано: 18 вересня, 2023 Один раз заказывал девочки пообещали синие синие и выдали, в следующий раз без заказа просто прошёлся по отделениям нашёл 2006 год новые практически,.. выдали сразу без заказа 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+alltouch 33 Опубліковано: 18 вересня, 2023 Официальный ответ - всегда нужно ждать 5 дней. Но если есть в касе в наличии - они могут выдать и раньше. Тут уже все зависит от ситуации в конкретной касе и настроения кассира. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gennadiy08 4 079 Опубліковано: 18 вересня, 2023 Мабуть зелений всі купують онлайн для скорішого обнала. Хто для заощаджень, то краще євро! Ніякого сміття, та і зростати буде щодо гривні, щодо долара. Якщо Пауел у середу перестане лякати ринок підвищенням ставок, то дорога на 1.12 відкрита. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+Vovan 38 Опубліковано: 18 вересня, 2023 Хтось пробував онлайн купівлю в Правексі. Сьогодні зайшов то мене проконсультували що буде комісія за зняття 0,5%. А також щоб відкрити карти для обміну то треба ще страховку оплатити 430 грн. То як на мене пропадає всякий сенс . Чи є спосіб як це обійти ? 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lutsak.oleg@ukr.net 1 496 Опубліковано: 19 вересня, 2023 12 години тому, Vovan сказав: Хтось пробував онлайн купівлю в Правексі. Сьогодні зайшов то мене проконсультували що буде комісія за зняття 0,5%. А також щоб відкрити карти для обміну то треба ще страховку оплатити 430 грн. То як на мене пропадає всякий сенс . Чи є спосіб як це обійти ? Я неділю назад купував,ніхто ніяких страховок невпарював, но 0.5% за зняття було таке! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах