200314 3 248 Опубліковано: 7 листопада, 2023 19 часов назад, Twin сказал: Просто, два екаунти. Які ще акаунти? На два паспорта чи що? 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twin 12 256 Опубліковано: 7 листопада, 2023 18 минут назад, 200314 сказал: Які ще акаунти? На два паспорта чи що? Так, на двох людей, ну звісно що не на себе два.. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lutsak.oleg@ukr.net 1 493 Опубліковано: 13 листопада, 2023 Ідея Банк курс 37.20,видали білими р.s я особисто зняв без комісії! 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lora20014 584 Опубліковано: 13 листопада, 2023 Аккорд, А-банк, Пивденный выдают белыми, 2006. Чернигов 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ximik 168 Опубліковано: 13 листопада, 2023 11 часов назад, lutsak.oleg@ukr.net сказал: ...я особисто зняв без комісії P.S. Знімав ще з Ідеа банку місяць тому (білими) само собою без комісії. А от по банку Львів - все так само навіть в табличці 1% (https://mustbe.pp.ua/tables/uah2usd)- думаю Ви просто не "помітили" що з вас "збрили" 1%. я не мав на меті зачепити Ваше самолюбство а просто попередив інших форумчан про невідповідну інформацію надану Вами. 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ximik 168 Опубліковано: 13 листопада, 2023 До речі в тому ж Ідея банку хто раніш не мав депозитів - дають 19% (було 20% мин. місяця) - але в межах 50 тис. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lutsak.oleg@ukr.net 1 493 Опубліковано: 14 листопада, 2023 3 часа назад, Ximik сказал: P.S. Знімав ще з Ідеа банку місяць тому (білими) само собою без комісії. А от по банку Львів - все так само навіть в табличці 1% (https://mustbe.pp.ua/tables/uah2usd)- думаю Ви просто не "помітили" що з вас "збрили" 1%. Краще просто заспокойтесь - я не мав на меті зачепити Ваше самолюбство а просто попередив інших форумчан про невідповідну інформацію надану Вами. нічого в мене незбривали,якщо є відкриті ощадні рахунки ніяких процентів незнімають. P.S в вашій же таблиці вказано в останні колонці ,зняття без комісії з депозитки👆 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+Koshechka 358 Опубліковано: 15 листопада, 2023 Укргазонлайн продажа евро 40, если кому-то интересно 2 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gavchik 309 Опубліковано: 16 листопада, 2023 Добрий вечір. Підкажіть, будь-ласка, чи можна на 1 паспорт, придбати на 50Кгрн долари та на 50Кгрн евро протягом одного місяця? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DenUa 86 Опубліковано: 16 листопада, 2023 (змінено) 12 минут назад, gavchik сказал: Добрий вечір. Підкажіть, будь-ласка, чи можна на 1 паспорт, придбати на 50Кгрн долари та на 50Кгрн евро протягом одного місяця? В одному банку онлайн обмін валют на одну людину (клієнта / паспорт) лише 50к грн в місяць. Якщо потрібні $ і €, то або на різних клієнтів, або в різних банках. Змінено 16 листопада, 2023 користувачем DenUa Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах