Перейти до вмісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
11 часов назад, lutsak.oleg@ukr.net сказал:

...я особисто зняв без комісії

P.S. Знімав ще з Ідеа банку місяць тому (білими) само собою без комісії. А от по банку Львів - все так само навіть в табличці 1% (https://mustbe.pp.ua/tables/uah2usd)- думаю Ви просто не "помітили"  що з вас "збрили" 1%.

я не мав на меті зачепити Ваше самолюбство а просто попередив інших форумчан про невідповідну інформацію надану Вами.

Опубліковано:
3 часа назад, Ximik сказал:

P.S. Знімав ще з Ідеа банку місяць тому (білими) само собою без комісії. А от по банку Львів - все так само навіть в табличці 1% (https://mustbe.pp.ua/tables/uah2usd)- думаю Ви просто не "помітили"  що з вас "збрили" 1%.

Краще просто заспокойтесь - я не мав на меті зачепити Ваше самолюбство а просто попередив інших форумчан про невідповідну інформацію надану Вами.

нічого в мене  незбривали,якщо є відкриті ощадні рахунки ніяких процентів незнімають.
P.S в вашій же таблиці вказано в останні колонці ,зняття без комісії з депозитки👆

IMG_20231114_015301.jpg

Опубліковано: (змінено)
12 минут назад, gavchik сказал:

Добрий вечір. Підкажіть, будь-ласка, чи можна на 1 паспорт, придбати на 50Кгрн долари та на 50Кгрн евро протягом одного місяця?

В одному банку онлайн обмін валют на одну людину (клієнта / паспорт) лише 50к грн в місяць.

Якщо потрібні $ і €, то або на різних клієнтів, або в різних банках.

Змінено користувачем DenUa