ПЛОХИШ 696 Опубліковано: 28 серпня, 2015 Кризис - это когда вставляешь карточку в банкомат денег снять, а он в ответ три тысячи взаймы просит до первого числа и карточку не хочет отдавать. 5 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ПЛОХИШ 696 Опубліковано: 28 серпня, 2015 (змінено) Набрал горячую ванну, налил много пушистой пены, побросал туда своих любимых уточек, разделся.... И вдруг вспомнил - блин, я же смеситель пришел чинить! Змінено 28 серпня, 2015 користувачем ПЛОХИШ 10 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Miiich Group 1 456 Опубліковано: 28 серпня, 2015 6 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Miiich Group 1 456 Опубліковано: 28 серпня, 2015 не сочтите за политику, но не смог пройти мимо 17 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Milka 4 407 Опубліковано: 28 серпня, 2015 13 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Svetlana56 347 Опубліковано: 29 серпня, 2015 - Сара, я не могу на тебе жениться! - Почему? - Говорят, что у тебя было много мужчин. - Тебе что, не нравится, как я готовлю? - Нет, что ты! Ничего вкуснее я не пробовал! - Тогда, может, тебе не нравится, как я убираю в доме? - Да ты что! У тебя чище, чем в операционной! - Может тебе не нравится, как я принимаю гостей? - Да ты что! Все просто в восторге! - Может, я тебя в постели не устраиваю? - Да я даже не представлял, что можно получать такое удовольствие! - Так ты что, думаешь, что всему этому я на заочных курсах научилась??? 23 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Timka 759 Опубліковано: 29 серпня, 2015 14 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reliz 5 493 Опубліковано: 29 серпня, 2015 8 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Кеша 310 Опубліковано: 29 серпня, 2015 15 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Svetlana56 347 Опубліковано: 29 серпня, 2015 Прибігає дитина ввечері з вулиці додому. Матусю, ти мене звала? Ні, не звала. Татусю, ти мене звав? Ні, не звав. Дідусю, бабусю, а ви мене звали? Ні, не звали. Гаразд, тоді ставлю питання інакше. Ми сьогодні взагалі вечеряти будемо? 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах