petrovv111 Опубліковано: 21 січня, 2016 Опубліковано: 21 січня, 2016 О курсе рубля http://coub.com/view/aes8b 2 Цитата
ЕЖка Опубліковано: 21 січня, 2016 Опубліковано: 21 січня, 2016 А по поводу такого долгожданного ОТКАТА (или откаТИКА) могу вот что сказать вам, друзья: на самом деле.... 2 Цитата
Це популярне повідомлення. Ёрмунганд Опубліковано: 21 січня, 2016 Це популярне повідомлення. Опубліковано: 21 січня, 2016 Хорошая байка из классических.Не рекомендуется тем, кто плохо воспринимает нелитературную лексику Початок навчального року в американській школі. Класна керівниця знайомить клас:- Діти, у нас новенький - Шакіро Сузукі з Японії, знайомтеся. А зараз починаємо урок і подивимося, як добре ви знаєте американську історію.Хто сказав "Свобода або смерть"?У класі мертва тиша. Сузукі піднімає руку:- Патрік Генрі, 1775 рік, Філадельфія.- Дуже добре. А чиї слова: "Держава - це народ, і як така ніколи не повинна померти"?Знову рука Сузукі:- Абрахам Лінкольн, 1863, Вашингтон.Вчителька суворо дивиться на клас:- Соромно, діти! Сузукі - японець, а знає американську історію краще за всіх!У цей момент тихий голос із задньої парти:- Заїбали срані япошки!Вчителька різко обертається:- Хто сказав?Сузукі підхоплюється і відтарабанює:- Генерал МакАртур, острів Гвадалканал, 1942 рік.При повному онімінні класу, вигук із задньої парти:- Та смокчи ти!Вчителька покривається плямами:- Хто?Сузукі миттєво схоплюється:- Білл Клінтон Моніці Левінські в Овальному кабінеті, Вашингтон, 1997 рік.Обурений крик:- Сузукі - гівно!І ні секунди затримки:- Валентино Россі на мотогонках ГранПрі-Бразилія в Ріо де Жанейро, 2002! - Випалює японець!Клас в істериці, вчителька в непритомності, відкриваються двері і з'являється розлючений директор школи:- Йоб вашу мать! Що тут за бардак?Сузукі:- Президент Єльцин, засідання парламенту Росії, 1993 рік.Вчителька: Все, діти, перерва.Репліка із задньої парти: Яка, нахуй, перерва?Вчителька: це ще хто?Сузукі: Олег Ляшко, лютий 2014 року. 1 15 Цитата
Це популярне повідомлення. bvs Опубліковано: 22 січня, 2016 Це популярне повідомлення. Опубліковано: 22 січня, 2016 Зима. Мороз -20. Еду с женой в автобусе. Напротив - моя студентка (я преподаватель в вузе) с какой-то подружкой. Не здоровается. Сидит, болтает. Минут через пять глядит на меня и говорит: 'Ой! Андрей Петрович! А я вас одетым не узнала!' 14 Цитата
Це популярне повідомлення. Ёрмунганд Опубліковано: 22 січня, 2016 Це популярне повідомлення. Опубліковано: 22 січня, 2016 Похитили одессита. Притащили на лиман. Макают голову в воду, и спрашивают:- Доллары есть?- Нет. Макают снова.- Евро есть?- Нет. Опять его в воду.- Гривны есть?- Я конечно дико извиняюсь...но вы или поглубже макайте или подольше держите, таки ж не видно ничего! 11 Цитата
NoNaMe Опубліковано: 22 січня, 2016 Опубліковано: 22 січня, 2016 Похитили одессита. Притащили на лиман. Макают голову в воду, и спрашивают:- Доллары есть? - Нет. Макают снова.- Евро есть? - Нет. Опять его в воду.- Гривны есть? - Я конечно дико извиняюсь...но вы или поглубже макайте или подольше держите, таки ж не видно ничего! ну это же анекдот ещё с первого сталкера Цитата
antifox Опубліковано: 22 січня, 2016 Опубліковано: 22 січня, 2016 реальные кадры с камер видеонаблюдения --- последствия того, как опытный пользователь отказывается от обновления: 1 Цитата
marua3 Опубліковано: 22 січня, 2016 Опубліковано: 22 січня, 2016 Вчера купила котенка-британца, а у мужа на него оказывается аллергия.Может возьмет кто? Он хорошенький. Рост 182, брюнет, работает менеджером... Цитата
Рекомендовані повідомлення