Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Альфа Банк гривна с утра была,но курс 22,40-1,5% Военный Сбор

так военный отменили или не утвердили? сдается мне,что ВН оседает в банке,а не идет по назначению. своего рода маркетинг ход,курс высокий,а по приезду оказывается на 1,5%<!

Опубліковано

так военный отменили или не утвердили? сдается мне,что ВН оседает в банке,а не идет по назначению. своего рода маркетинг ход,курс высокий,а по приезду оказывается на 1,5%<!

отменили, но закон должен быть подписан президентом и опубликован... а это всё время - недели 2-3 точно.

Опубліковано

отменили, но закон должен быть подписан президентом и опубликован... а это всё время - недели 2-3 точно.

http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=54486

post-15965-0-03212800-1431596826_thumb.j

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Тоже в альфе только $100 сказали примут. На счёт можно сколько угодно поменять. Но, потом выдача только по 150 000 грн/день, и то, не факт, что всю сумму привезут

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...