Перейти до вмісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

той укрексімбанк ніколи не продає валюту, коли не зайду - "немає ванезна

незнаю как у вас но в Франковске вчера я купил по24.50 120 баксов +2% налог и мог ищо купить па другим паспортам но уви друзей в близости небило :)

Опубліковано:

Сьогодні мене вразила відповідь в Ощадбанку, малесеньке відділення, Київ:

- у нас є одна сотка доларів, але зламався ксерокс. Якщо підете зробите копію(300 метрів до метро пройтися) 1-3 сторінок паспорта і принесете - тоді продамо :)

і додала - але є лише 100, тому самі вирішуйте, кому дістанеться :)

ну я пішов звідти з посмішкою на обличчі :)

Опубліковано:

Сьогодні мене вразила відповідь в Ощадбанку, малесеньке відділення, Київ:

- у нас є одна сотка доларів, але зламався ксерокс. Якщо підете зробите копію(300 метрів до метро пройтися) 1-3 сторінок паспорта і принесете - тоді продамо :)

і додала - але є лише 100, тому самі вирішуйте, кому дістанеться :)

ну я пішов звідти з посмішкою на обличчі :)

Лентяи... :) Когда-то я в качестве обеденной прогулки прогуливался по центру, в кармане лежала гривна на 500-600 долларов, а в руке - файлик с десятком ксерокопий паспорта... Так сказал, совмещал приятное с полезным :)

Другое дело - некоторые банки (например, вредный "Юнекс" ) никогда не брали "чужую" копию, предпочитая снимать сами.

Опубліковано: (змінено)

1) и как оказалось, в юнексе информация о покупке доступна мгновенно во всех отделениях, нет задержки из-за синхронизации или репликации - на разных отделениях быстренько не получится купить на один паспорт

2) в укрэксиме круговая порука, сотрудники на Воровского (Киев) просят клиентов купить на свой паспорт валюту для сотрудников, а для всех остальных ее нет 

Змінено користувачем hotforex
Опубліковано:

Івано-Франківськ-в Укрексімбанку дійсно можна при бажанні купити, навіть по вигідному курсу.

Решта Івано-Франківських банків -це продажа -купівля тільки для своїх, нема навіть чого копит. ноги стоптувати. В Ощаді сьогодні ніякої валюти взагалі не було (на відділенні). В Авалі колись пробувала здати євро по вигідному курсу-в 10,00 мені сказали-нема гривні, хоча перед тим якийсь мужчина успішно обміняв євро на пачку гривень))).Коли курси не вигідні-тоді і пересічному можна скупитись, але питання-нащо тоді купляти?

Опубліковано:

Івано-Франківськ-в Укрексімбанку дійсно можна при бажанні купити, навіть по вигідному курсу.

Решта Івано-Франківських банків -це продажа -купівля тільки для своїх, нема навіть чого копит. ноги стоптувати. В Ощаді сьогодні ніякої валюти взагалі не було (на відділенні). В Авалі колись пробувала здати євро по вигідному курсу-в 10,00 мені сказали-нема гривні, хоча перед тим якийсь мужчина успішно обміняв євро на пачку гривень))).Коли курси не вигідні-тоді і пересічному можна скупитись, але питання-нащо тоді купляти?

Для "своїх" мається на увазі працівників чи клієнтів?