Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Харьков покупка 13.8

Продажа 14.2

подскажите где вы в харькове по 13.8 продаете? это опт или и 200-300$ ? а то на 23августа практически все обменки выставили курс банков. знаю только одну по 13.5 покупает.

Опубліковано

подскажите где вы в харькове по 13.8 продаете? это опт или и 200-300$ ? а то на 23августа практически все обменки выставили курс банков. знаю только одну по 13.5 покупает.

вот тут посмотрите  , говорят что часто курс на сайте  отличается от реального... но насколько и как как часто - вопрос открыт 

http://obmenka.kharkov.ua/

Опубліковано (змінено)

Товарищи, я приехал до пятницы в Киев, подскажите где сдавать доллар, если придется? По хорошему курсу естественно ?

А еще лучше в Борисполе??

Змінено користувачем McOdessa
Опубліковано (змінено)

Товарищи, я приехал до пятницы в Киев, подскажите где сдавать доллар, если придется? По хорошему курсу естественно ?

А еще лучше в Борисполе??

http://minfin.com.ua/currency/usd/

Змінено користувачем air
Опубліковано

подскажите кто знает курс в Одессе на 7км

На 11 утра покупали 13,80 (хитрожопые узкоглазые пытались за 13,60 потом бежали следом и поднимали ставки 13,65-13,75 и были посланы).

Продажу не знаю.

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...