Перейти до вмісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
15 минут назад, lexlex сказал:

Кстати, забрал заказанную наличку сегодня в Привате. Выдали новыми с номерами по порядку. Это к вопросу о том, что выдают только мусор из терминалов.

Везде по-разному выдают...

Опубліковано:
2 часа назад, lutsak.oleg@ukr.net сказал:

За райф я писав давніше ,за співпрацю з агресором, його шантажує НБУ,тому Райф пляше під дутку Андрія,там цілу осінь і дотепер можна було на кассі купити новий доллар по хорошому курсу,правда страховки впарювали

Нічого ніколи не продають у нас, під замовлення раз повівся...а курс то росте, а продаюсть по факту курсу який є в день видачі, за три дні ого-го... ще видали амеро 50-ками... ппц повний, а не банк.

• Лайк 1
  • Дякую 1
  • Хаха 2
Опубліковано: (змінено)
2 години тому, lexlex сказав:

Кстати, забрал заказанную наличку сегодня в Привате. Выдали новыми с номерами по порядку. Это к вопросу о том, что выдают только мусор из терминалов.

А мені сьогодні після SWIFT дранний антикваріат запропонували. Тепер гадаю, як зняти.

Змінено користувачем qwerty2
Опубліковано:
2 часа назад, lexlex сказал:

Мне сегодня в привате предложили только старые купюры

Опубліковано:
50 минут назад, AlexM сказал:

Нічого ніколи не продають у нас, під замовлення раз повівся...а курс то росте, а продаюсть по факту курсу який є в день видачі, за три дні ого-го... ще видали амеро 50-ками... ппц повний, а не банк.

Что плохого в 50ках? Не 1ки же. Плюс на дворе война я бы и 1ки взял если нужно было бы. Деньги есть деньги. 

Опубліковано:
3 часа назад, entrprise сказал:

Мне сегодня в привате предложили только старые купюры

Впервые сегодня в привате видел новые, со слов понял что по заказу, те кто на покупку или просто снять предлогали веер антиквариата.

Опубліковано:
38 минут назад, andreuskas сказал:

Впервые сегодня в привате видел новые, со слов понял что по заказу, те кто на покупку или просто снять предлогали веер антиквариата.

Антикваріат не завжди в ціні виявляється)) 

Опубліковано:
4 часа назад, papaev сказал:

Что плохого в 50ках? Не 1ки же. Плюс на дворе война я бы и 1ки взял если нужно было бы. Деньги есть деньги. 

Давненько було, років 4-5 тому, вибрати чи змінити нічого не можливо, це ваш заказ, замотано банківською стрічкою,все.. могли і по 1 привезти ))

Але таке скажу, що в той час $1, 2,та 5 легко здавались як мінялам, так в обмінку, без суттєвого зменшення курсу обміну, та не викликало особливих незручностей, от зараз якись "перекоси" білі, сині, все крім "соток" то сміття... гарно хтось на цьому "перекосі" заробляє...

Але це офф-топ, більше не буду, вибачте адміни

Опубліковано:
25 минут назад, AlexM сказал:

от зараз якись "перекоси" білі, сині,

Ага а 10к жёлтая а 20ка снова зелёная, а 50ка то вообще толи красная толи ещё какая...

Проще называть цветные не цветные как по мне.

Но да это уже офтоп. 

Опубліковано:
2 часа назад, andreuskas сказал:

так я тоже заказывал. а пару дней назад дали новенькими.