taurenx Опубліковано 30 березня Опубліковано 30 березня Всегда можно возить грузовиками . Дороже , но на общем фоне не критично . 1 Цитата
snezha Опубліковано 30 березня Опубліковано 30 березня Продолжаем вверх. ДТ опт от 83.5 грн за литр. Бензин от 67 грн за литр. Плюс доставка. 4 1 Цитата
Аид Опубліковано 30 березня Опубліковано 30 березня 4 часа назад, dimox сказал: я так понимаю нефтепровод в янбу. +там вроде и нпз есть. +может через другие нпз прогнать? А турки уже на все согласные? 2 Цитата
Аид Опубліковано 30 березня Опубліковано 30 березня 13 часов назад, taurenx сказал: Всегда можно возить грузовиками . Дороже , но на общем фоне не критично . Уже договорились за бесплатный транзит? У вас все так просто... 2 Цитата
Fat Point Опубліковано 31 березня Опубліковано 31 березня (змінено) Цена нефти 100 д -это 3,1 процента мирового ВВП 150 д -это 4,6 мирового ВВП 200д - 6,1 мирового ВВП. Энергетический кризис восьмидесятых охарактеризовался максимумом в районе 7,4 процента ВВП. Но в среднем за пять лет с 1979 по 1984 гг это было 6,6 процента ВВП. И за последние 20 лет цена за баррель соответствовала 110 дол. Змінено 31 березня користувачем Fat Point 1 1 1 Цитата
dimox Опубліковано 31 березня Опубліковано 31 березня 20 часов назад, Аид сказал: А турки уже на все согласные? сорри, не понял ... а что турки? Цитата
Популярний пост snezha Опубліковано 1 квітня Популярний пост Опубліковано 1 квітня Асоціація паливно-енергетичного бізнесу (АПЕБ) пропонує дозволити автозаправним станціям вказувати на стелах ціни за 0,1 л палива. Так, можливість декларувати ціни не за літр, а за 0,1 л має і психологічний аспект: клієнту на АЗС набагато комфортніше бачити на стелі цифру 8,49 замість 84,99. «Нехай і ненадовго, але це надасть водію почуття доступності палива і буде сприяти поліпшенню ментального здоров’я українців», — вважають в АПЕБ, що є правонаступницею НАЕБУ — Національної асоціації енергетичного бізнесу України. 17 1 Цитата
snezha Опубліковано 1 квітня Опубліковано 1 квітня Вчерашний день закончился следующими цифрами : ДТ в районе 84 грн, Бензин в районе 66 грн за литр 3 Цитата
yakim Опубліковано 1 квітня Опубліковано 1 квітня 2 хвилини назад, snezha сказав: Асоціація паливно-енергетичного бізнесу (АПЕБ) пропонує дозволити автозаправним станціям вказувати на стелах ціни за 0,1 л палива. Так, можливість декларувати ціни не за літр, а за 0,1 л має і психологічний аспект: клієнту на АЗС набагато комфортніше бачити на стелі цифру 8,49 замість 84,99. «Нехай і ненадовго, але це надасть водію почуття доступності палива і буде сприяти поліпшенню ментального здоров’я українців», — вважають в АПЕБ, що є правонаступницею НАЕБУ — Національної асоціації енергетичного бізнесу України. з початку війни обмінникам взагалі заборонили вказувати курси, теж для метального здоров'я. Наступний крок ціни в магазинах:)) 7 2 Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.