TILANA 7 682 Опубліковано: 24 червня, 2015 (змінено) как у вас - хмельнитчан сейчас улица Владимирская зовется? много в детстве там была у бабушки с дедушкой центр города знала наизусть Змінено 24 червня, 2015 користувачем TILANA Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TILANA 7 682 Опубліковано: 24 червня, 2015 І дівчата хороші і порядні є, і багато. Це я точно знаю. Придане велике правда гарантувати не можу, да. а что важнее: порядочность или приданое? 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pan Włodek 7 754 Опубліковано: 24 червня, 2015 как у вас - хмельнитчан сейчас улица Владимирская зовется? много в детстве там была у бабушки с дедушкой центр города знала наизусть Так і називається - Володимирська . До речі, знаючи , що її перейменували в цю назву в 1991 році, можна приблизно вирахувати ваш вік. а что важнее: порядочность или приданое? Думаю, це риторичне питання, оскільки друге- діло наживне, на відміну від першого. 7 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TILANA 7 682 Опубліковано: 24 червня, 2015 Так і називається - Володимирська . До речі, знаючи , що її перейменували в цю назву в 1991 році, можна приблизно вирахувати ваш вік. ок, а как до этого была? если что, то я и в годе рождения признаюсь - в чем вопрос? пока еще не скрывала. а в городе мою фамилию помнят, т.к. дед человеком был. Думаю, це риторичне питання, оскільки друге- діло наживне, на відміну від першого. хех, кто же полюбит правильных и нищих девушек? 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
toto 1 179 Опубліковано: 24 червня, 2015 (змінено) хех, кто же полюбит правильных и нищих девушек? Ну тут я так понимаю и с внешними факторами туго..? ) а что важнее: порядочность или приданое? Важнее всего - нравиться, и не выносить мозг. ) Змінено 24 червня, 2015 користувачем toto 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mobile 3 239 Опубліковано: 24 червня, 2015 хех, кто же полюбит правильных и нищих девушек? Хуже когда человек нищий умом, чем стесненный финансово. 10 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TILANA 7 682 Опубліковано: 24 червня, 2015 Хуже когда человек нищий умом, чем стесненный финансово. ну это - совсем края никому не желаю. 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lil Jo 471 Опубліковано: 24 червня, 2015 В "Отцах и детях" сегодня набег матерей какой то 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DONALD 6 095 Опубліковано: 24 червня, 2015 В "Отцах и детях" сегодня набег матерей какой то Предлагаете переименовать как у Горького? В "Мать"? 5 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 668 779 Опубліковано: 24 червня, 2015 Предлагаете переименовать как у Горького? В "Мать"? Вспомнилось: "Впервые увидел свет роман Горького "Мать" в полном, не сокращенном названии"... 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах