Перейти до вмісту

by_panda

Форумчанин
  • Публікації

    27
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача by_panda

  1. by_panda

    Фотографии от наших форумчан(ок).

    "Україна", якою ми "їдемо" до "Європи", а мішає нам "погана" покришка)))
  2. Здається, інсталяція на фото, схожа на людей... - Осел, добре чує та гарно бачить, хоч і не далеко; - Пес, краще бачить і чує, за рухунок "спини" осла; - Кіт, нічого не бачить, тільки чує; - Півень, не бачить і погано чує та "шуму" від нього найбільше. п.с. як і в житті, так і під час "ізоляції", головне, це - "міцні ноги", "гарний нюх", "дев'ять життів" і "крила", щоб не стати пам'ятником...
  3. by_panda

    Фотографии от наших форумчан(ок).

    Не зміг залишитись осторонь і вирішив "дістати з полону дерева"... п.с. Даному хресту понад 70років, є припущення що з після воєнних часів, так, як час і деякі хрести на цьому місці прострілені кулями... (фото з телефона, робив для себе на згадку), вирішив поділитися.
  4. Зустріла жінка на виході з планшетом (на планшеті була наклейка Social блакитними літерами на білому фоні, в літері о була зірка в середині), запитала чи погоджусь прийняти участь в опитуванні, я запитав чи вони не продаються, відповіла, що ні, я посміхнувся і відповів на наступні питання що були у вигляді програми на планшеті, жінка лише вибирала варіанти відповідей, що на них давав відповідь читаючи питання. Перше питання: за кого голосували? Друге: коли визначилися з вибором? Третє: скільки років? Четверте: рід зайнятості? Так, "Нео ти обраний" ))) п.с. Помітив, що не всіх опитували - лише вибірково. Таких опитувань ніразу не спостерігав за свій виборчий досвід.
  5. by_panda

    Фотографии от наших форумчан(ок).

    "В Україні ціни на автівки єсть космічні та польські бляхи теж невічні, Чекайте курв@ на наш гнів ми будем єздіч вобше без номерів"
  6. by_panda

    Юмор (без политики)

    Трішки імпровізації чомусь саме так побачив ці зображення п.с. надіюсь оціните весело
  7. by_panda

    Юмор (без политики)

    - Навіщо ти в обидві сторони дивишся? Тут же односторонній рух. - Це Україна, чувак. Я б ще й наверх подивився! Робота - це те місце, де з ранку хочеться їсти, після обіду - спати і весь час таке відчуття, що пора додому. У окуліста: - Яку букву я показую? - А де ви? - Пішли в бар? - Не можна в бар. - Пішли на рибалку? - Не можна на рибалку. - Ти не жалієш, що одружився? - Не можна жалітись.
  8. by_panda

    Фотографии от наших форумчан(ок).

    Вело - СТО від справжніх професіоналів (наче команда F1), перевірили протектор, тиск в шинах, натяг шпиць, люфт, саме головне швидко та мааайже безкоштовно
  9. by_panda

    Фотографии от наших форумчан(ок).

    Полювання на сонце (з вікна рухомого авто), Флюгер вежі в дощ (висота близько 20метрів).
  10. Як показує практика, такий ремонт робити не доцільно, мотивація - Вашому ноутбуку +/-3роки, це часткове зношення всіх елементів (запас міцності самих компонентів не виликий, якщо виробник вкладає його в рік гарантії, все що проробить більше це лише окреме везіння окремої людини та екземпляру), далі батарея - вона певне повністю зношена, або частково, іншими словами можливо тримає 20-30хв, це припущення, плюс жорсткий диск який постійно працює мінімум 12год на день, а ця деталь одна з найчутливіших, другими словами якщо вона робила стабільно +/-3роки по 12год/добу на швидкості обертів в 5400/хв, то часково вона свій ресурс також використала - тобто запас міцності, а це закладений рік, два. По іншому, материнська плата та клавіатура це добра 1/3, або навіть більше ціни самого ноутбука, тому я не рекомендував би Вам його ремонтувати через ці фактори, тому що у випадку заміни плати та клавіатури згадуємо про раніше написаний запас міцності решти комплектуючих, що невдовзі можуть з часом вийти з ладу і це призведе до вкладення не передбачуваних коштів (забув написати за дисковод, також може бути сівший, тобто частково, або взагалі не читати носії). Єдине правильне для Вас рішення здати його на запчастини, а це від 1тис.грн. до 2тис.грн. в залежності від попиту на деталі даної моделі та їх стан. Препрошую за великий текст, але кожен хоче почути найбільш доцільну пораду по відношенню до себе та своєї проблеми. Ваше питання схоже, тому об'єднав з проханням вище. У Вас схожа ситуація, тобто - телефону +/-2роки, це як мінімум зношена частково батарея, треба враховувати можливі падіння його в процесі користування (це можливі мікро тріщини) пам'ятаємо про закладену міцність компонентів виробником - вона схожа як в більшості техніки, тобто +/-рік, також слід враховувати можливе часткове попадання сирості чи вологи в телефон при умові (сира погода, зима, піт та інше, як варіант) і саме основне при заміні цієї деталі що Вам пропонують - гарантію дадуть тільки на свою роботу та на деталь, а це від сили 1-3місяці, запитайте себе чи Вам це підходить при умові що новий такий телефон коштує на розетці (а він ще досі продається і актуальна ціна на сьогодні становить 3999грн, відніміть грубо 2800за модуль + гривень 200 за роботу = 3тис.грн. і тепер запитайте себе чи вартий Ваш спокій в один рік гарантії ціною + 999грн (це різниця в ціні між ремонтом Вашого старого!) Також перепрошую за велике розписання своїх мотивацій не в користь ремонту, надіюсь це допоможе обом людям. Хай щастить з рішенням в обох випадках не залежно від вибору. З повагою, Вячеслав.
  11. by_panda

    Прогноз курса доллара к гривне

    Це частково стосується теми, мене зацікавив данний факт, тому відповім - руйнуючи міф. В скайпі запитав в родичів "Скільки в Вас стоє булочка з маком?" Німеччина, Саксонія. :-) (абсурд, але все ж таки) - "Від 1.80Є до 2.25Є як де". Але, палка ковбаси салямі (досить якісна) вагою в 800грамм коштує - 4.00Є (якщо перерахувати даже по курсу 30, то виходить 120гривень, а терпер скажіть - де в нас можна купити по такій ціні (в подвійній упаковці з восковим захистом від повітря), а ні де, бо ніхто не зацікавлений в якісному продукті для населення, це стосується і валютного ринку, нікого не хвилює (тобто шишок), що Ви не маєте можливості купити щось путнє по нормальній ціні - (чи то ковбаса чи то бакс чи то будь що), нас оставили на льоду і чекаєть поки він розтане. p.s. не люблю писати писимістичні пости, але те, що наше життя це гра - 100%, а ми в ній фішки, але ніяк не ігроки це факт, а заначка з долларів Вас не зігріє на довго якщо з нинішнім курсом не буде можливості зложити за свої кровно зароблені бумажку зеленого, або фіолетового кольору, ну Ви мене зрозуміли, надіюсь. З повагою, Вячеслав.
  12. by_panda

    Прогноз курса доллара к гривне

    Повністю згоден з Вашою думкою, а саме головне що мінятися ніхто не хоче, або йому не вигідно. p.s. шкода тільки що ми в епіцентрі цього бардаку і нікуди дітись, тому що ми тут нікому не потрібні і підказує моє серце що так і буде завжди, як кажуть "Спасайся кто как может". А по темі курсу, коли було 13,8 не купляв очікував відкату на 12 чи то 10))) (просто надіявся на краще, як і думаю більшість з нас, оптимістів) При курсі 17 хотів придбати, але психологічний бар'єр не був зламаний, а вже при курсі 21 і психологічний бар'єр як рукою зняло і п'ята точка сказала що пора приймати міри, а тепер ще більше і кінця цьому не видно, треба мати правило, якщо є якісь кошти які не в обороті, то міняй їх в Франклінів, не залежно від курсу що на момент, як показує історія та практика назад дороги вже не буде, а якщо і моооже колись вдруг стане на пару гривень дешевше то це буде не суттєво, бо Ваш спокій і Ваші нерви - набагато дороще, і окрім Вас того ніхто не зрозуміє. Всіх благ Всім хто прочитав та підтримує думку.
×