Перейти до вмісту

by_panda

Форумчанин
  • Публікації

    27
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

293 Душка

Про by_panda

  • Звання
    Member

Відвідувачі профілю

1 955 переглядів профілю
  1. by_panda

    Фотографии от наших форумчан(ок).

    "Україна", якою ми "їдемо" до "Європи", а мішає нам "погана" покришка)))
  2. Здається, інсталяція на фото, схожа на людей... - Осел, добре чує та гарно бачить, хоч і не далеко; - Пес, краще бачить і чує, за рухунок "спини" осла; - Кіт, нічого не бачить, тільки чує; - Півень, не бачить і погано чує та "шуму" від нього найбільше. п.с. як і в житті, так і під час "ізоляції", головне, це - "міцні ноги", "гарний нюх", "дев'ять життів" і "крила", щоб не стати пам'ятником...
  3. by_panda

    Фотографии от наших форумчан(ок).

    Не зміг залишитись осторонь і вирішив "дістати з полону дерева"... п.с. Даному хресту понад 70років, є припущення що з після воєнних часів, так, як час і деякі хрести на цьому місці прострілені кулями... (фото з телефона, робив для себе на згадку), вирішив поділитися.
  4. Зустріла жінка на виході з планшетом (на планшеті була наклейка Social блакитними літерами на білому фоні, в літері о була зірка в середині), запитала чи погоджусь прийняти участь в опитуванні, я запитав чи вони не продаються, відповіла, що ні, я посміхнувся і відповів на наступні питання що були у вигляді програми на планшеті, жінка лише вибирала варіанти відповідей, що на них давав відповідь читаючи питання. Перше питання: за кого голосували? Друге: коли визначилися з вибором? Третє: скільки років? Четверте: рід зайнятості? Так, "Нео ти обраний" ))) п.с. Помітив, що не всіх опитували - лише вибірково. Таких опитувань ніразу не спостерігав за свій виборчий досвід.
  5. by_panda

    Фотографии от наших форумчан(ок).

    "В Україні ціни на автівки єсть космічні та польські бляхи теж невічні, Чекайте курв@ на наш гнів ми будем єздіч вобше без номерів"
  6. by_panda

    Юмор (без политики)

    Трішки імпровізації чомусь саме так побачив ці зображення п.с. надіюсь оціните весело
×