Перейти до вмісту

Denka

Форумчанин
  • Публікації

    6 697
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

8 823 Душка

Про Denka

  • Звання
    Advanced Member
  • День народження 01.01.84

Додаткові данні

  • Пол:
    Мужской
  • Интересы:
    транспортная инфраструктура

Відвідувачі профілю

12 769 переглядів профілю
  1. Denka

    Прогноз курса доллара к гривне

    На поточний момент ОВДП під 15% річних за 6 місяців принесли би 2,83 з кожного долара тобто десь 40,52(40,77) в еквіваленті. Якби Ви зашли в доларові ОВДП - було б чим вихвалятися (відсотками за півроку).
  2. Denka

    Куда вкладывать сбережения?

    Це все звучить класно доаоки не поинається улюблений український процес на фоні здорожчання сировини - "гривнєва інфляція призводить до зростання долларового ВВП".
  3. Denka

    Прогноз курса евро

    Останні новини показали, що очікування падіння євро у долару не очікується.
  4. Denka

    Прогноз курса евро

    Зараз ситуація погіршується тим, що останній місяць стрімко ростуть ціни на продовольство. На цьому фоні підвищиться інфляція. Я думаю, що ставки центробанків залишаться високими принаймні до осені 2025 року. Світові валюти досить сильно обезціняться до всіх сировинних товарів окрім нафти.
  5. Denka

    Прогноз курса евро

    Я гадаю, що не буде євро глобально дешевше до долара допоки в США співвідношення дифіциту федеральногобюджету до ВВП складає 6.2%. В рік виборів ні податки не підвищуватимуть, ні розходи бюджету не різатимуть. Так що поки еміссія долара в світі значно більша за емісію євро. Хоч і з більшою обліковою ставкою. Причому бюджет 2025 року обговорюватиметься вже в поточному. І передвиборчий поплізм суттєво впливатиме і на нього.
  6. Denka

    Прогноз курса доллара к гривне

    На початку місяця відностно 20 грудня було таке: Зараз курс беззбитковості вже дійсно 40,6
  7. Denka

    Прогноз курса доллара к гривне

    Гривня від погашення ОВДП (UA4000229025, Приватбанк) прийшла.
  8. Вона каже про якихось 200 млн+ 300 можливих. @Аид володіє цифрою скільки коштує гігават встановленої потужності вугільної ТЕС або ГЕС?
  9. На відміну від Ваших газових прогнозів я дав абсолютно чіткий прогноз, який збувася
  10. Denka

    Прогноз курса доллара к гривне

    ОВДП під 15% річних за 5 1/3 місяці принесли би 2,53 з кожного долара тобто десь 40,40 в еквіваленті. Якби Ви зашли в доларові ОВДП - було б чим вихвалятися (відсотками за півроку).
  11. Denka

    Прогноз курса доллара к гривне

    Я б додав, ще шо навколо шуміхи в США щодо допомоги нам та Ізраїлю, влада в передвиборчий рік забули про дефіцит бюджету 6,2% при нормальному рівні десь 2%.
  12. Denka

    Прогноз курса доллара к гривне

    Американські та Європейські цінні папери - то дуже ліквідний актив.
  13. Denka

    Прогноз курса доллара к гривне

    Задача банку - не плавно валюту, а задовольняти заявки клієнтів. Оборонним постачальникам важлива швидківсть платежів, а не можливість купити на 10-20 копійок дешевше.
  14. Denka

    Прогноз курса доллара к гривне

    Кошик валют ніякого профіту не приносить, а лише проїдається інфляцією від 2 до 10% за рік. Це не зовсім РОЗУМНА позиція. Гривня так само проїдається інфляцією тільки від 5 до 26.6%. Справжню цінність мають лише активи як номіновані в валюті так і у гривнях, які перекривають вищенаведену інфляцію.
×