Pan Włodek 7 754 Опубліковано: 8 березня, 2018 13 години тому, Боб Губка сказав: Давайте для початку навчимося сортувати сміття,або хоча б доносити його до смітника Це до кого заклик? Я завжди доношу, скільки себе пам"ятаю, а з певного часу і сортую. Можна мені пістолєта? 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
focus63 814 Опубліковано: 8 березня, 2018 Зброя повинна бути в кожній сім'ї...коли було найжорсткіши бої на сході...всі мої друзі були готові...хоть для кожного приблизно було витрачено більше за 2000....( Моя красава) 1 1 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
San4es 7 154 Опубліковано: 8 березня, 2018 58 минут назад, focus63 сказал: Зброя повинна бути в кожній сім'ї...коли було найжорсткіши бої на сході...всі мої друзі були готові...хоть для кожного приблизно було витрачено більше за 2000....( Моя красава) Уже отбилась? 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
focus63 814 Опубліковано: 8 березня, 2018 19 часов назад, San4es сказал: Уже отбилась? Зброя відбивається один раз....це треба враховувати раз і назавжди.... А взагалі кожен напрягаться від розміру кишені...один самбреро, другий дорослу іграшку.... Як що рахувати а що відбилося, а що ні...то треба роботом бути...вот я зараз уже місяць жарюся на індійському океані...і що мені також рахувати коли це відіб'ється???? 2 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Аид 88 753 Опубліковано: 8 березня, 2018 (змінено) 1918 год рукоять орех... и еще без звезды и серпамолота Змінено 8 березня, 2018 користувачем Аид Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
aleksandr7434saman 3 604 Опубліковано: 8 березня, 2018 40 минут назад, Аид сказал: 1918 год рукоять орех... и еще без звезды и серпамолота Это то? -Ваше слово,товарищ Маузер! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Аид 88 753 Опубліковано: 8 березня, 2018 52 минуты назад, aleksandr7434saman сказал: Это то? -Ваше слово,товарищ Маузер! Как так? Не узнать классику Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
aleksandr7434saman 3 604 Опубліковано: 8 березня, 2018 3 минуты назад, Аид сказал: Как так? Не узнать классику Из катакомб? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Аид 88 753 Опубліковано: 8 березня, 2018 7 минут назад, aleksandr7434saman сказал: Из катакомб? Куплен как резинострел 9 мм... хотя есть нюанс 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
coins 1 737 Опубліковано: 9 березня, 2018 (змінено) 9 часов назад, Аид сказал: Как так? Не узнать классику Считается, что это так называемая НКВД-шная модель - укороченная. Насколько она именно НКВДшная - большой вопрос. Но гораздо реже встречается. На фото ваш - ниже. В городе кстати гораздо более полезное, чем длинноствольное типа того же АК. Змінено 9 березня, 2018 користувачем coins Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах