БетховенTi Опубліковано 1 жовтня Опубліковано 1 жовтня Не бывает безоткатных движений , в любом случае дадут фигуру наверх , только когда вот в чём вопрос. В то же время фундаментальных факторов для роста евро попросту нет . 1 1 Цитата
Modestus Опубліковано 1 жовтня Опубліковано 1 жовтня В 15.02.2026 в 23:34, Modestus сказал: 1. В годы промежуточных выборов в Конгресс США с 1986 года по 2006 год включительно доллар падал. 2. В годы промежуточных выборов в Конгресс США с 2010 года по 2022 год включительно доллар рос. Особенно сильным был рост доллара в 2022 году. 3. Поведение пары евро/доллар в годы промежуточных выборов в Конгресс США не зависит от итогов выборов. Например, 2002 - РП обе палаты, 2006 - ДП обе палаты, 2010 - ДП Сенат, РП ПП, 2014 - РП обе палаты, 2018 - РП Сенат, ДП ПП, 2022 -ДП Сенат, РП ПП. 4. Примечание: ДП - Демократическая партия, РП - Республиканская партия, ПП - Палата представителей, время выборов - ноябрь. Напоминаю, если что, содержание пункта 3 о том, что поведение пары евро/доллар в годы промежуточных выборов в Конгресс США ранее не зависело от итогов выборов. Например, в 2018 году при первой каденции Трампа евро падал против доллара как до выборов, так и после выборов, причем весь 2019 год, хотя в результате выборов Конгресс разделился, а именно республиканцы сохранили большинство в Сенате, но потеряли Палату представителей. 3 1 2 Цитата
+RiK Опубліковано 3 жовтня Опубліковано 3 жовтня В 09.08.2025 в 12:13, RiK сказав: Пятничного Трампа нема. Цього разу. Можна сьогодні змінити синій з райфу по 41.60 на євро по 48.40. Але не буду. Причина 1. Ймовірність швидкого перемир'я близька до нуля. Ймовірність не швидкого перемир'я до кінця 2025 року я оцінюю в 49%. В будь-якому варіанті угоди Україна отримає кабальні умови, на які влада буде йти як на ешафот. Овальний кабінет-2 буде. Причина 2. Статистика 12 серпня ймовірно охолодить очікування зниження ставок. Висновок: до кінця серпня очікуватиму пару на рівні 1.127. Це виключно моє бачення, прошу не сприймати за фінансову рекомендацію. Я ще маю 25% в євро для непередбачуваного))) Збувся мій прогноз від 9 серпня. Але 2025р. Довго довелось чекати😁 4 1 Цитата
Популярний пост елкга Опубліковано 3 жовтня Популярний пост Опубліковано 3 жовтня Мое виденье:ушли наконец-то и́з диапазона 1,1576-1,1888.Пока вижу на среднесрок 1,0877-1,1391.Краткосросно думаю кукл добьет 1,1209,затем 1,1391 и пойдем вниз гулять по новому диапазону.p.s.А 0.87 и 0.78 по евро/дол не отменяются просто будут попизже.Пока ликвидности в рынке до хе..ща.Но так будет не всегда(c). 4 12 2 Цитата
БетховенTi Опубліковано Середа в 21:33 Опубліковано Середа в 21:33 Цена пытается нащупать дно , с текущих вряд ли возможен отскок . Скорее всего цена ещё раз пойдёт на перелой и только потом отскок ,вижу такую картинку- плоскость или треугольник ... 1 3 2 Цитата
Популярний пост orest777 Опубліковано П'ятниця в 10:22 Популярний пост Опубліковано П'ятниця в 10:22 Проти євро зараз грає кілька чинників: - Політична нестабільність в ЄС (Німеччина, Франція, Іспанія, та й, зрештою, весь політикум об’єднання трохи труханить) - Боргова криза Франції. Окрім рекордного дефіциту бюджету в 5,4% ВВП та різниці з 10-ти річними облігаціями Німеччини в 1,5% є ще той факт, що борг Франції активно продається Японією та іншими великими тримачами - Висока вартість 10-ти річних облігацій США (рекордна ціна з 2002 року в 5,7%). Дана ситуація створює попит на казначейські облігації та, безпосередньо, долар США - Фінансова політика Китаю, який проводить масовий викуп золота - Значне погіршення торгівельного балансу союзу, високі ціни на енергоносії на світовому ринку - Без пекова ситуація. Не тільки значне загострення в Україні але й БС. На БС зараз спроба СА допомогти правильним бандам в Ємені протистояти гуситам потрохи провалюється. Пакистан з Туреччиною в кращих традиціях регіону киданули братів і забили на «мусульманське НАТО». Кажуть, СА пробує залучити до справи головорізів з Сирії (Трамп не втягнув аш-Шараа у війну з Іраном то зараз пробує перевірити їх боєздатність в Ємені). Окрім того, на підході до Ормузу 3тя авіаносна група США і Пентагон розробляє нові сценарії ударів по Ірану. - Загроза легеневої чуми (чи її модифікації) в росії Аргументів за євро навіть важко придумати - Можливо потенційна політична криза в США якщо Трамп почне оскаржувати результати виборів 3 листопада - Черговий раунд переговорів між США та Китаєм в січні, де Піднебесна б мала почати відстоювати свої інтереси і та зустріч має бути не такою безпорадно-лайтовою, як у вересні в США (але це якщо Сі дотягне в функціональному стані. Кажуть здоров’я дідуся зовсім підводить і ситуація ще гірша ніж з Трампом) - Зменшення імовірності підняття ставки ФРС Якщо США відновить удари по Ірану, нафта піде до 110 за барель і далі і ситуація у Франції не вирівняється, то євро має всі шанси сходити до 1,1-1,08. Але якщо на горизонті замайорить стабілізація з безпековою ситуацією, нормалізація французької кризи, то євро може дуже швидко відновитися до 1,15-1,18 Поки 1,08 більш реальний ніж 1,18. Просто треба пам’ятати, що зворотній рух може бути значно швидший 4 15 3 Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.