Twin Опубліковано: Четвер в 18:50 Опубліковано: Четвер в 18:50 Підняв свої записи, ну маю трохи євро з часів паритету і трохи вище, так от зараз вернулись майже туди звідки починав) Хоча ще є кілька входів нижче паритету. Ідея тримати дешевий євро не оправдалась, я знову там звідки починав) 2 2 2 Цитата
Moskit Опубліковано: Четвер в 18:56 Опубліковано: Четвер в 18:56 1 хвилину тому, Twin сказав: Підняв свої записи, ну маю трохи євро з часів паритету і трохи вище, так от зараз вернулись майже туди звідки починав) Хоча ще є кілька входів нижче паритету. Ідея тримати дешевий євро не оправдалась, я знову там звідки починав) якщо входили в дешевий євро через гривню, то все ок) навіть, якщо і в долар спочатку через гривню - теж непогано. все ж таки євро - для спекуляцій і розрахунків; це не золото (для тривалого зберігання) я так думаю) 4 Цитата
dimox Опубліковано: Четвер в 23:10 Опубліковано: Четвер в 23:10 4 часа назад, Twin сказал: Підняв свої записи, ну маю трохи євро з часів паритету і трохи вище, так от зараз вернулись майже туди звідки починав) Хоча ще є кілька входів нижче паритету. Ідея тримати дешевий євро не оправдалась, я знову там звідки починав) блін, ви на доларі катаєтесь щотижня майже, а тут каменем лежить... 1 Цитата
Twin Опубліковано: Четвер в 23:42 Опубліковано: Четвер в 23:42 27 минут назад, dimox сказал: блін, ви на доларі катаєтесь щотижня майже, а тут каменем лежить... Ну не зовсім каменем) на 50% зменшив суму ще при рівнях 1,09-10 а решта вирішив залишити, бо знаю по собі, якщо вийду з євро, то вже не зайду. Колись так і робив, затримував по ситуації на кілька днів. 1 Цитата
Photographer Опубліковано: П'ятниця в 02:14 Опубліковано: П'ятниця в 02:14 Доброго дня. Так сталося що заробляю в євро. Відповідно й відкладаю більше в євро, бачу що все йде на паритет, цікавить в довгостроковій перспективі євро і дальше піде в низ, чи за рік ,чи два- поповзе в гору? Цікавлюся з метою зберегти зароблене. Дякую за будь-яку думку та відповідь, всім добра! Цитата
andreuskas Опубліковано: П'ятниця в 11:09 Опубліковано: П'ятниця в 11:09 Думаю за влади Трампа Эуро буде дивитись до низу. Цитата
Lyon11 Опубліковано: П'ятниця в 17:24 Опубліковано: П'ятниця в 17:24 6 часов назад, andreuskas сказал: Думаю за влади Трампа Эуро буде дивитись до низу. учасник форума Михаил по теханалізі пророкує раллі євро до доллара 1.18-1,22 в кожного своя правда Цитата
Denka Опубліковано: учора в 10:20 Опубліковано: учора в 10:20 В 02.01.2025 в 18:29, Modestus сказал: Ви ще на морі чи вже у повітрі? Я на іншому активі заробив так, що все перекрило. Мені загалом не подобається, а ні післяноворічний рух курсу євро, ні рух ціни нафти ні на чому, ані коливання американських фондових індексів після виборів президента США. Мені здається ми на дуже близько (до півроку) то грандіозного шухера через перероздутість фондофого ринку США та криптовалют. 3 1 1 1 Цитата
Рекомендовані повідомлення