Twin 12 256 Опубліковано: 10 червня 1 час назад, Otass сказал: Тем более, кросс, меняют не так часто. Колись також вирішив зачекати, поміняли на пів фігури вверх) 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
елкга 202 Опубліковано: 11 червня 13 години тому, gavva83@ukr.net сказав: Какой сюрприз может быть от ФРС???вырастет доллар или упадет??? Меседж о снижении ставки,ну и виход Евро⬆️ 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gavva83@ukr.net 33 Опубліковано: 11 червня 12 часов назад, елкга сказал: Меседж о снижении ставки,ну и виход Евро⬆️ То бишь доллар вниз,евро вверх??мне просто евро нужно купить..а для этого доллары сдать..вот и жду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mихаил 3 500 Опубліковано: 12 червня Смотря какую сумму Вам нужно купить - пачку или 500 евро . А мечты о евро вверх не знаю насколько они реальны . Здесь всё зависит от инфляции. ФРС вряд ли ли будет снижать ставку пока рынок труда силён и может сказать что ещё рано это делать. 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Denka 8 956 Опубліковано: 13 червня 10.06.2024 в 09:17, Mozart сказал: С учетом произошедших событий спешить откупать евро точно не стоит. Евро будет падать к доллару. Будет ли падать к гривне, покажет время. Останні новини показали, що очікування падіння євро у долару не очікується. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
8222222 1 514 Опубліковано: 13 червня 10.06.2024 в 04:26, 8222222 сказал: Важно!!!! сейчас вероятно не увидим "камнем в низ" возможно будет еще коррекция в верх а затем BOS и продолжение медвежьего движения 3 3 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
8222222 1 514 Опубліковано: 13 червня (змінено) Для объективности добавил график индекса доллара. Он обратно коррелирует с евро. на нём видна смена характера медвежьей структуры отработка от ордерблока и FVG Змінено 13 червня користувачем 8222222 1 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Flexvin20006 211 Опубліковано: 14 червня До выборов будет паритет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twin 12 256 Опубліковано: 14 червня 9 часов назад, Flexvin20006 сказал: До выборов будет паритет? Такого подарунку ще раз думаю не дадуть) 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Flexvin20006 211 Опубліковано: 14 червня Я буду чекати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах