Перейти до вмісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
19 минут назад, IVO сказал:

Дело ваше, но пара шикарная для игры . Ну если это не ваше , лучше не надо.

Интересно ваше мнение, как опытного игрока - куда пойдет евро с понедельника: вверх или дальше вниз?!

Опубліковано:
8 годин тому, Twin сказав:

Я також не люблю євро і не мав його в кошику,  але при паритеті вирішив набрати трохи,  потім кілька хороших моментів було за грн,  от так і зявилась частка в 10% потім зменшив до 5% тримаю. 

Пс а чому не залишили в кошику до кращих часів,  вже зовсім скоро різдвяне раллі. 

А воно буде те ралі?? На кожному кроці паритет паритет голосять. Також застряг в євро 50% на50%.

Опубліковано:
14.11.2024 в 12:58, Modestus сказал:

У Радабанка (43.55) та у Глобуса (43.53) на моменті курси продажу євро в онлайн краще, ніж у ТАС.

Подальша доля євро та інших валют залежить від того, чи настане та коли корекція DXY. Наприклад, Банк Японії може провести інтервенцію для підтримки єни тощо.

3 недели не можем получить эвро. Не привозят говорят. Харьков

Опубліковано:
6 часов назад, asti сказал:

Интересно ваше мнение, как опытного игрока - куда пойдет евро с понедельника: вверх или дальше вниз?!

Честно, один Бог знает.Выйдет чинуша ляпнет что то, и всё. Или какое то обострения в мире, выходные это почти стандарт. Рост или падения просто на ровном месте. Жду что буде с1.05. Хотелось б пониже , но будем смотреть.

Опубліковано: (змінено)

imho

чим далі воладар суми в євро від західного кордону неньки - тим повільніше будуть операції з ним і, відповідно, більший "попандос"

П.С. євро - валюта дла спекуляцій

П.П.,С. "не кожний встигне добігти до мексиканського кордону" (с) 

П.П.С. позавчора забрав з привату "білим" доларом 3-х місячний депо по входу 41.32. За годину поміняв на євро по 1.61. Без напрягу, далі подивлюся куди рухатись. Але всі мої рухи - у вільний від роботи час, без напрягу)

Змінено користувачем Moskit
  • Лайк 1
  • Дякую 1
  • Хаха 1
  • Подобається 2
Опубліковано: (змінено)
В 15.11.2024 в 12:23, 8222222 сказав:

EURUSD_2024-11-15_05-19-17.png.04f9155b33ea5dab03d0bb4a0c0b9c89.png

А чи не достатньо для відкриття лонгової позиції двох дивергенцій (по MACD та RSI) та промовистого молота?

Screenshot_20241117-104544.jpg

Змінено користувачем Ashuprox
Опубліковано:
19 минут назад, Ashuprox сказал:

А чи не достатньо для відкриття лонгової позиції двох дивергенцій (по MACD та RSI) та промовистого молота?

Благодарю за Вашу точку зрения ..

MACD та RSI - я их не изучал

Опубліковано:
13 хвилини тому, 8222222 сказав:

Благодарю за Вашу точку зрения ..

MACD та RSI - я их не изучал

Моя точка зору може бути помилковою, бо я ніколи не працював на FX реальними грошима.

Опубліковано:
20 часов назад, Moskit сказал:

imho

чим далі воладар суми в євро від західного кордону неньки - тим повільніше будуть операції з ним і, відповідно, більший "попандос"

П.С. євро - валюта дла спекуляцій

П.П.,С. "не кожний встигне добігти до мексиканського кордону" (с) 

П.П.С. позавчора забрав з привату "білим" доларом 3-х місячний депо по входу 41.32. За годину поміняв на євро по 1.61. Без напрягу, далі подивлюся куди рухатись. Але всі мої рухи - у вільний від роботи час, без напрягу)

1.061.