ozon1 Опубліковано: 2 жовтня, 2023 Опубліковано: 2 жовтня, 2023 хммм... как сказала моя знакомая: "я даже не знаю за что больше переживать, за окна чи за жизнь". 1 2 Цитата
flygti Опубліковано: 2 жовтня, 2023 Опубліковано: 2 жовтня, 2023 Первое что на ум пришло: "....На верхних палубах играет оркестр и пары танцуют фокстрот, стюард разливает огонь по бокалам и смотрит как плавиться лед...." 2 1 Цитата
Fura! Опубліковано: 2 жовтня, 2023 Опубліковано: 2 жовтня, 2023 (змінено) 15 часов назад, Mozart сказал: После начала Большой войны я ни разу не сел за фортепиано... Не играется. После нашей Перемоги, возможно... А так... нет настроения. Аналогічна ситуація... руки опустились, особливо до Черні та Ганона, які тримають руки в строю і де потрібно було ще голову напрягати. Але я знайшов для себе (знайшов давно, а під час війни згадав) Philip Glass - він більш відомий, як композитор до фільмів, пише в класичному мінімалізмі, грається легко і це така собі психоделіка, яка "вбаюкує", можна просто вгратись на годинку і забутись про все. своє знайомство з композитором я випадково почав з композиції Dead Things Ну а потім взявся за увесь альбом The Hours , хоча так його і не осилив до кінця, у Гласса фішка - тріолі, і далеко не завжди стандартні. Ноти є у вільному доступі... якщо цікаво ) Змінено 2 жовтня, 2023 користувачем Fura! опечатка 1 1 1 Цитата
Modestus Опубліковано: 3 жовтня, 2023 Опубліковано: 3 жовтня, 2023 6 часов назад, ozon1 сказал: как сказала моя знакомая: "я даже не знаю за что больше переживать, за окна чи за жизнь". А если ей концентрировать внимание не только на "окнах" или нечто подобном, хотя и это необходимо, но о чем думает "большинство" по определению Хосе Ортеги-и-Гассета, а также на том, что требует бОльшего напряжения и усилий в этой сложной жизни, разве она не улучшится? Цитата
ozon1 Опубліковано: 27 травня Опубліковано: 27 травня Вопрос по татуировкам, если у девушки набита все предплечье черным, это что? 1 1 Цитата
Ирина_ Опубліковано: 28 травня Опубліковано: 28 травня 27.05.2024 в 03:06, ozon1 сказал: Вопрос по татуировкам, если у девушки набита все предплечье черным, это что? может это маяк местным маркетам - люблю баклажаны! )) VID_20240527_170000_143.mp4 1 6 1 Цитата
ozon1 Опубліковано: 2 червня Опубліковано: 2 червня да, особенно мальчики, которые работают в супермаркете продуктовом... 1 Цитата
ZzzZzzZzz Опубліковано: 2 червня Опубліковано: 2 червня 26.05.2024 в 20:06, ozon1 сказал: Вопрос по татуировкам, если у девушки набита все предплечье черным, это что? Старе татуювання сховала 1 Цитата
ozon1 Опубліковано: 2 червня Опубліковано: 2 червня (змінено) можливо, але там є якесь "випалювання", так ця процедура трохи дорожча, але... я все, давно, ще як студенткою була хотіла собі зробити, в подруги був бой-френд, гарний татуювальник, але тупенький - зі скидкою робив і дуже добре, але я знала, що, але не знала де (чи навпаки) - я робила малюнок сама - вмію я хотіла отримувати від своєго татуювання естетичне здоровлення, як зроблю його на 5тчк- не бачу, на плечі - не бачу... ну одним словом: окрім набитих брів, ніц ся не вдалося - такє життє, сумно... просто питання про татуювання? чому. що це тепер? чи кажда (кожна) людинка тепер буде приходити до остеохондролога з татухою на там. Змінено 2 червня користувачем ozon1 ну, хотела и изменила, ок? 1 Цитата
Ирина_ Опубліковано: 2 червня Опубліковано: 2 червня 7 часов назад, ozon1 сказал: я все, давно, ще як студенткою була хотіла собі зробити, просто питання про татуювання? чому. що це тепер? чи кажда (кожна) людинка тепер буде приходити до остеохондролога з татухою на там. теперь это со школы )). а в универ,уже все "маститые " приходили и еще добивали татух. ну это девочки в основном. мальчикам родители не разрешали,за редким исключением. у меня две со школы и три в универе. одна из, в максимальном приближении по резкости. на правой стороне шеи. Цитата
Рекомендовані повідомлення