Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
47 минут назад, БетховенTi сказал:

Асти , зачем такие кульбиты , Вам бы в американском триллере сниматься, а ведь конец месяца и на носу 1я декада нового . Хотя декабрь традиционно отличался ростом , кто знает что будет на этот раз .

- Это разве кульбиты?  Настоящие кульбиты это когда как в том анекдоте про неосторожного грузина: "... и так пять раз!"

Опубліковано
7 минут назад, Twin сказал:

Йдемо по анології з кінцем жовтня,  початок листопада,  тобто зараз будуть спроби повернутись до 42,10-20 думаю марні,  потім відскок,  ну а вже в останній декаді грудня на 42,50+ і без обмежень.  В січні зафіксуємо новий пік курсу і от тут тре слідкувати,  бо від нього піку піде суттєвий відкат. 

За допис подяка,але це сценарій минулого року 🥳. А зараз події набагато інші...

Опубліковано
5 годин назад, asti сказав:

Не знаю чим там бавились "циркачі" але я через цей цирк вимушений був цілий день 'терти кеди' - спочатку скинув зранку по 42,75 потім відкупив скинуте у Авалі по 42,55, а потім знову скинув відкуплене по 42,58 у обмінку і, нарешті, вже під вечір відкупився у тому ж Райфі по 42,45.  А ще потрібно було кредит у Приваті погасити встигнути за цими обмінами....//)))

То все добре, розповім і я "казочку". В п'ятницю зателефонували з тцк прийти в вівторок на співбесіду, всі відмовляли я пішов. Жінка залишилась в авто чекати(думали не довго). Телефонують, треба  $ , я кажу, я в тцк підїдьте жінка все зробить я її попереджу. Потім в мене забирають телефон і я не в курсі що робиться далі на ринку. Випустили в 19.00. Приїзжаю додому жінка каже це нічого що я на 400к в Райфі відкупила. От розумашка. 

Опубліковано
1 час назад, Twin сказал:

він однаковий кожного року)  бюджетну гривню не можуть не дати. 

В декабре ЕС будет решать по финансированию Украины на 2026 год 

Нужно 140-160 ярдов 

Есть варианты: 

1. Решат ( курс будет стабильным около 44.0 в среднем )

2. Решат частично ( 50+ соответственно)

3. Не решат ( 70+ и больше)

Так что " торопиться не надо" на мой взгляд 

Опубліковано

Ще має трохи капнути. 

Спойлер

Україна домовилась із МВФ про нову програму фінансової підтримки на $8,2 млрд на 4 роки, — премʼєр-міністр.

Виділені кошти підуть на покриття важливих витрат держави та стабільність економіки під час війни.

Остаточне рішення ще має ухвалити рада МВФ.

Опубліковано
4 часа назад, Кремень сказал:

Варіантів немає. Фінансування буде то 100% бо ЄС простіше відкупитися грошима аніж вступати у війну фізично. :yes3:

Это вам фон Дер Ляйен по секрету сказала?

В том еврокубле пока не определились 

Идут прения и не особо активно...

• Лайк 1
  • Хаха 1
  • Подобається 2

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...