Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Не в обмінках, а у нормальних валютчиків. Тільки таких ще треба знати. У моїх різниця в 5 коп між білими і синіми. В нормальній обмінці - 10 коп. Взагалі не розумію в чому проблема білого долару, 1996 здавав без проблем. Головне, щоб без грибку. 

• Хаха 1
  • Подобається 1
  • Не подобається 3
Опубліковано
5 часов назад, Striker сказал:

Не в обмінках, а у нормальних валютчиків. Тільки таких ще треба знати. У моїх різниця в 5 коп між білими і синіми. В нормальній обмінці - 10 коп. Взагалі не розумію в чому проблема білого долару, 1996 здавав без проблем. Головне, щоб без грибку. 

За 1996 різниця буде більше,  колись була від 20коп і вище,  це за ідеальні купюри.  Останній раз як здавав білий,  то уточнили,  чи нема там в купці 96) бо лінь кожну переглядати, а в банках без різниці. 

Опубліковано (змінено)

https://kurs.com.ua/novost/1429679-prognozi-ne-opravdalis-pochemu-dollar-desheveet-nakanune-novogo-goda

"Национальный банк делает все возможное и невозможное, чтобы курс евро не перевалил за отметку 50 грн. В том числе периодически играет на понижение курса доллара США по отношению к гривне. Особенно заметно это стало на прошлой неделе, когда без видимых причин курс доллара на межбанковском валютном рынке несколько раз опускался ниже уровня 42,00. Делалось это с одной единственной целью: по возможности удешевить для покупателей стоимость евро.

Как видим, большинство аналитиков, предполагавших курс доллара на конец 2025 года в диапазоне 43-45 гривен, не угадали. Но это как раз тот случай, когда этим следует порадоваться. Ведь более дорогая валюта – это более высокие цены и в магазинах, и на АЗС, и в аптеках.

Хотелось бы, чтобы эта стабильность длилась как можно дольше."

/ Редакционная статья. Будем радоваться

Змінено користувачем Digger
  • Дякую 1
  • Хаха 1
  • Подобається 1
Опубліковано
1 годину назад, Twin сказав:

За 1996 різниця буде більше,  колись була від 20коп і вище,  це за ідеальні купюри.  Останній раз як здавав білий,  то уточнили,  чи нема там в купці 96) бо лінь кожну переглядати, а в банках без різниці. 

Можна мені не розказувати, ок? Я особисто здавав всього на 10 коп нижче за сині. 

Опубліковано
12 часов назад, Striker сказал:

І до чого ці мінуси, вам полегчало? Twin, якщо в тебе не вистачає клепки, щоб знайти нормальні місця, то я боюсь уявити які там заробітки "на качелях", про які тут постійно пишуть. 

А давай не будемо про це, я працював в обмінці  мережі))

Якщо клієнт,  умовно постійний здавун валюти і не по 100-1000 то обмінка може закрити очі на деякі купюри і зробити вийняток для нього,  бонус так би мовити. А для людини яка приходе в вікно реалії інакші...  Аз твоїх постів,  якщо кидаєшся пачками часто,  то вони ще обдирають виходить,  бо могли б прийняти і без цієї різниці,  ну якщо звісно не вся пачка 96.

Опубліковано
11 часов назад, Twin сказал:

А давай не будемо про це,  бо сядеш в калюжу)  я працював в обмінці  мережі))

Якщо клієнт,  умовно постійний здавун валюти і не по 100-1000 то обмінка може закрити очі на деякі купюри і зробити вийняток для нього,  бонус так би мовити. А для людини яка приходе в вікно реалії інакші...  Аз твоїх постів,  якщо кидаєшся пачками часто,  то вони ще обдирають виходить,  бо могли б прийняти і без цієї різниці,  ну якщо звісно не вся пачка 96.

Я тоді здавав у обмінці, де був перший раз в житті. Синій був 42.10, а 1996 взяли по 42 (курс тоді такий був усюди, опт може на 5-10 коп тільки більший). А свою конспірологію можеш залишити комусь іншому. Там, де я здавав значні суми, я вже заробив набагато більше за рахунок ОВДП. В мене на момент погашення облігації (вересень) був курс вже 47 замість умовних 42. Оце мене обідрали так обідрали) 

• Хаха 1
  • Подобається 1
  • Не подобається 6
Опубліковано
11 минут назад, sergeipo сказал:

Пішла бюджетна гривня в хату ?

Ще з минулого тижня,  просто Нбу гасив нв мб.  Як спрацює зараз цікаво,  завтра останній день року,  вище 42,50 не мав би пустити... 

• Лайк 1
  • Дякую 2
  • Подобається 3
Опубліковано

Дивний народ з якогось дива наліпив мінусів, але якось переживу.

По темі. Кінець року, хтось вже рахував свій профіт за весь рік? Хто напочатку року тут пугав мене, що страшно заходити в ОВДП до вересня, де ви? 

Опубліковано
22 часа назад, Twin сказал:

Ще з минулого тижня просто Нбу гасив нв мб. Як спрацює зараз цікаво, завтра останній день року, вище 42,50 не мав би пустити... 

щось дуже швидко гривня закінчилася.

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...