Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А тим часом готівка непохитно стоїть на місці, навіть зараз можна спокійно здати по 23.10 ;)

ПС забув, в нас дого запрягали зворотній процес аналогічний.

Опубліковано

А курсы в банках сегодня подросли! В том числе и в Привате.

Ну так банки завжди тормозять втч. і приват, хоча цей реагує оперативніше ніж решта.

Опубліковано

А тим часом готівка непохитно стоїть на місці, навіть зараз можна спокійно здати по 23.10 ;)

ПС забув, в нас дого запрягали зворотній процес аналогічний.

Від учора -20 коп по здачі, трохи таки похитнулася... Я не встиг по 23.30 здати бо кедів під рукою не було, а через 2 години після новини від Молекули вже було -5. Зрештою згоден із прогнозом - трохи вниз до виборів, з четверга 22 знов угору (зараз знайду того поста шоб плюсанути), бо кинуться відкупатися перед виборами, бо вибори  - це трохи більш ніж просто вихідні, більшість бажатиме їх переседіти у валюті. Але думаю, что "передвиборча паніка", якщо так можна сказати все одно більш ніж до 24 не дасть. А далі залежатиме все від того, чи знову відтягуватимуть прихватизацію, або таки проведуть її "під олів'є", шоб пересічний не оговтався.

Опубліковано

Те, кто в кедах, слили еще вчера перед обедом... как только появилось сообщение об успешной (?) реструктуризации.

Это да, вижу сообщения, сдал по 23,35 (или даже используя служебное положение по 23,5), сижу в гривне (или откупился по 23,22).

Опубліковано (змінено)

На валютном аукционе НБУ сегодня курс отсечения составил 21,35 грн/$

Отметим, что предыдущий аукцион в четверг - 15 октября, закончился курсом отсечения 21,75 грн/$.  

Как хорошо в стране --- жить.Во как, гоняем вверх вниз.

Змінено користувачем 5131620
Опубліковано (змінено)

Те, кто катаются, играют, работают (вставьте нужное слово) "на качелях" - сидят в чате и ловят каждое слово. И по первому чиху - бегут :) Отслеживать это здесь, поверьте, просто трата времени.

Та я ж не спекулирую, да даже издали не наблюдаю за спекулянтами, да даже не слежу. Я так, случайно мимо проходил, дай, думаю, взгляну на курсы. :)

Змінено користувачем 200314
Опубліковано

С другой стороны как с 01.01. поставить заслон европейским товарам (импорту)? Пошлины, акцизы? Нельзя, Эвропа заругается. Bыхoд один-только ростом куpca, минимальнo нa величинy налогов (пошлин, акцизов), котоpыe бyдут cнижeны.В итoге прогноз, рост куpca долл. в янвapе нa 10-15 процентов минимум

какой-такой наплыв евроимпорта ожидаете?

сейчас его сдерживает цена, которую закроет 10% роста курса?

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...