Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Поки на міжбанку тримаємось на (до) 24 ніяких виходів на ЧР до 26 і більше не буде, а якщо буде, то сміло можна використовувати для виходу. Як тільки НБУ покаже, що готовий перейти планку в 24 скажімо інтервенцією, то буде ріст на ЧР, можливо панічний з відривом 2грн і більше, але потім знову повернення до відриву 1грн. Поки планка в 24 тримається справно.  Якось так :)

Опубліковано

Поки на міжбанку тримаємось на (до) 24 ніяких виходів на ЧР до 26 і більше не буде, а якщо буде, то сміло можна використовувати для виходу. Як тільки НБУ покаже, що готовий перейти планку в 24 скажімо інтервенцією, то буде ріст на ЧР, можливо панічний з відривом 2грн і більше, але потім знову повернення до відриву 1грн. Поки планка в 24 тримається справно.  Якось так :)

Так верхня планка 25 же ж ) Просто не можно одразу з 23 на 25 стрибати по верхам.

Треба ж ще скласти іллюзію коливань, всі діла.

Опубліковано

Даа, наворотили тут аргументов на взлёты и падения! :blink: Уж больно все прогнозировано.. После 9 числа думаю повеселимся, только пока не понял, в какую сторону.. На ближайшие 3 дня свой прогноз не меняю ;)

Опубліковано

В пятницу решил, что пора переходить из бумаги в доллары. Сперва думал перейти частично, но так как после 12-ти часов курс пошел вверх, принял решение купить "на все".

На 24.85-24.87 опоздал, успел поймать по 24.95 и по 25. Когда вернулся назад с закупки, продавали уже по 25.10.

Можно сидеть на попе ровно. :)

Опубліковано

Вы точно умеете читать? ГДЕ Вы в моем сообщении увидели 25,4 на межбанке? Господи...

Речь шла о НАЛИЧНОМ курсе...

Начинаю понимать, почему многие не хотят подписываться. Там же еще и ДУМАТЬ надо, а они ждут, что скажут КОГДА и КУДА бежать сдавать или покупать доллары. Или вообще - будут по почте курсовую разницу присылать :)

Моцарт, я ж пожартував, і навіть смайлика спеціально поставив :) не нервуйтеся.

А підписуватися... Коли бігти злавати і купляти мене взагалі не цікавить. Мені цікавий загальний тренд хочаб на місяць.

А тренд довготерміновий зрозумілий ще з кіньця жовтня. Ці відкатіки хіба цікаві мені для закупки імпортної сировини і то коли в цей відкат на МБ не всунешся, якшо не поріжуть то давай папір і докажи шо не олень.

Доречі партнери які орієнтувалися на РФ і близько 70% продукції відправляли туда до травня 2015 а після травня скоротили до 30% (єкспортери з закордонними бенефіціаре) просто зараз в шоці, ще до 01.01.2015 далеко а компанії з РФ вже перестали платити і суми там далеко не з 6-ма нулями. (Легка та меблева промисловість).

Можливо 25.5 буде серндній курс за грудень. Але лихоманки такі як в остані дні листопада і початок грудня почастішають і думаю циферки будуть більші. Пора жнив настав для тих хто заробляє на різниці.

Опубліковано

Как то наша ветка "засохла" выходные все же, попробую немного оживить. Думаю,что в понедельник-вторник доллар на МБ кукловоды из НБУ попрут  вниз, так что около 25 на ЧР увидим не скоро.

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...