Перейти до вмісту

Каким будет курс 01.12.2024?  

147 користувачів проголосувало

Це опитування закрите для нових голосів
  1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.12.2024? (голосование будет закрыто 10 ноября)

• Менее 39,00
      0
    • 39,00-39,50
      0
    • 39,50-40,00
    • 40,00-40,50
    • 40,50-41,00
    • 41,00-41,30
    • 41,30-41,60
    • 41,60-42,00
    • 42,00-42,50
    • 42,50-43,00
    • 43,00-44,00
    • Более 44,00

Рекомендовані повідомлення

1 час назад, Lucius сказал:

В минулому році, у вересн - жовтні пан Дубинський - посипака Бені, та нинішній депутат, у всіх своїх видосах заявляв про план Пороха на девальвацію гривні та конфіскацію валютних депозитів. Я познімав всі депо и перевів їх у долари по курсу 28.

Найман заявляв що девальвація досягне 32 бо у уряду нема іншої можливості наповнювати бюджет.

Потім вони всі відмовилися від своїх прогнозів.

Мені хтось буде компенсувати матеріальні та моральні втрати? 

Буде. Тільки після повернення вкладів Ощадбанка СССР. Трохи зачекайте.:)

• Лайк 2
  • Хаха 3

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
2 години тому, Lucius сказав:

В минулому році, у вересн - жовтні пан Дубинський - посипака Бені, та нинішній депутат, у всіх своїх видосах заявляв про план Пороха на девальвацію гривні та конфіскацію валютних депозитів. Я познімав всі депо и перевів їх у долари по курсу 28.

Найман заявляв що девальвація досягне 32 бо у уряду нема іншої можливості наповнювати бюджет.

А вы им деньги за прогнозы заплатили? Нет?Тогда моральные и материальные вытраты сугубо ваши проблемо...

• Подобається 2
  • Не подобається 3

Поділитися повідомленням

3 часа назад, Lucius сказал:

А сколько бы Вы им "отблагодарили" если бы их прогноз сбылся?В % соотношении от прибыли естественно.)))

• Хаха 1
  • Подобається 1

Поділитися повідомленням

1 година тому, vad4607 сказав:

А сколько бы Вы им "отблагодарили" если бы их прогноз сбылся?В % соотношении от прибыли естественно.)))

Два спасибо)).. 

Каждый сам выбирает как поступать и какому эксперту верить. Я вот не послушал уважаемого форумчанина, который говорил про второе дно и зашел по 25.7..Все взрослые люди, зачем на кого то перекладывать ответственность за свои решения..

• Лайк 2
  • Подобається 1
  • Не подобається 2

Поділитися повідомленням

2 часа назад, MadMax сказал:

Два спасибо)).. 

Каждый сам выбирает как поступать и какому эксперту верить. Я вот не послушал уважаемого форумчанина, который говорил про второе дно и зашел по 25.7..Все взрослые люди, зачем на кого то перекладывать ответственность за свои решения..

Читаю между строк, уважаемый форумчанин имел в виду: второе дно это сейчас, стало быть третьего не предвидится, на север? )))

• Хаха 2

Поділитися повідомленням

18 часов назад, fibi сказал:

Читаю между строк, уважаемый форумчанин имел в виду: второе дно это сейчас, стало быть третьего не предвидится, на север? )))

На втором дне прошлая власть конвертирует свои гривневые овгз.На север ракета отправиться как только откроеться рынок земли и начнеться приватизация последних государственных активов. Зе обещает,что это случиться уже скоро.Следите за решениями ВР...

Змінено користувачем agaricus
  • Подобається 2

Поділитися повідомленням

17 минут назад, agaricus сказал:

На втором дне прошлая власть конвертирует свои гривневые овгз.На север ракета отправиться как только откроеться рынок земли и начнеться приватизация последних государственных активов. Зе обещает,что это случиться уже скоро.Следите за решениями ВР...

Не откроет, спонсоры самого Зе не допустят захода конкурентов извне.

• Подобається 1
  • Не подобається 1

Поділитися повідомленням

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз