Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
26 минут назад, orest777 сказал:

Чудовий графік, але ж Ви не можете не розуміти, що при збільшенні попиту ціна буде рости (в нашому випадку - відсотки падати)...

Розумію.

Але не розумію одного - звідки візьметься попит у нинішній ситуації.

Опубліковано (змінено)

от чому Україну не звільнили від боргу, ми що такі багаті, чи просто нашому уряду до лампи що буде далі?

Це ж впливає на курс ....

Змінено користувачем VIKm
Опубліковано
31 минуту назад, orest777 сказал:

Вітаю, ні не є. Я не відповідав на Ваше запитання, бо вважаю його не зовсім коректним і маю повне право на такі питання не відповідати. Крім того, я тут уже писав ким я є. Час Вашої реєстрації дозволяє бачити той допис.

Я не оптимістичний, я даю трохи більше різносторонньої інформації для роздумів. Нікого ні в чому не переконую. А Вам тут бракує песимізму??? Тільки от курс навіть не 30, можливо поки що.

Ви маєте повне право не читати того що я пишу. Можете навіть заблокувати...

Ні в якому разі не хотів Вас образити, але вважаю що критика та різні точки зору повинні існувати бо не буде об'єктивності. 

Опубліковано
15 минут назад, Dimar сказал:

Розумію. Але не розумію одного - звідки візьметься попит у нинішній ситуації.

23 квітня відбудеться засідання НБУ щодо облікової ставки. Побачимо.

Опубліковано
4 минуты назад, VIKm сказал:

от чому Україну не звільнили від боргу, ми що такі багаті, чи просто нашому уряду до лампи що буде далі?

Це ж впливає на курс ....

1. Я в статті не побачив переліку тих 25 країн. Чому Ви вирішили, що Україна не в переліку? Це риторичне питання, якщо що. :)

2. Там же написано: "виконавчий комітет МВФ прийняв рішення по першій групі країн". Тобто будуть наступні рішення. І ми, ймовірно, увійдемо у них. Якщо не посваримось з МВФ остаточно, звісно.

ЗІ. Ну й це підтвердження, що ми точно не входимо до переліку "найбідніших країн". З чим я абсолютно згоден.

Наша "бідність" трохи перебільшена у суспільній свідомості. І навіть не трохи.

• Лайк 2
  • Подобається 2
  • Не подобається 1
Опубліковано (змінено)
39 minutes ago, orest777 said:

П.С. Я не писав тут пять місяців. Нічого не втратив. Можу і далі не писати, щоб Вам і решті моїх "палких прихильників" тут було спокійно. Це не важко. Але більше 100 форумчан, я так розумію, хочуть щоб я писав...

А чего обижаетесь. Я же не перес харьковский, против ваших выкладок как таковых ничего не имею :)

Манера изложения у меня конечно специфичная - ну какая есть  :):)

Наоборот, здесь (как, впрочем, и на других площадках) радетелей за укрепление гривны откровенно маловато, а без их выкладок целостной картины не выходит вообще...

Змінено користувачем escobar
Опубліковано
4 минуты назад, Dimar сказал:

1. Я в статті не побачив переліку тих 25 країн. Чому Ви вирішили, що Україна не в переліку? Це риторичне питання, якщо що. :)

https://www.imf.org/en/News/Articles/2020/04/13/pr20151-imf-executive-board-approves-immediate-debt-relief-for-25-countries

Опубліковано (змінено)
7 хвилин тому, Dimar сказав:

2. Там же написано: "виконавчий комітет МВФ прийняв рішення по першій групі країн". Тобто будуть наступні рішення. І ми, ймовірно, увійдемо у них. Якщо не посваримось з МВФ остаточно, звісно.

ЗІ. Ну й це підтвердження, що ми точно не входимо до переліку "найбідніших країн". З чим я абсолютно згоден.

Наша "бідність" трохи перебільшена у суспільній свідомості. І навіть не трохи.

Борги списані наступним країнам: Афганістан, Бенін, Буркіна-Фасо, Центральноафриканська Республіка, Чад, Коморські Острови, Конго, Гамбія, Гвінея, Гвінея-Бісау, Гаїті, Ліберія, Мадагаскар, Малаві, Малі, Мозамбік, Непал, Нігер, Руанда, Сан-Томе і Прінсіпі, Сьєрра-Леоне, Соломонові Острови, Таджикистан, Того і Ємен.

Я не писав що ми найбідніші.

Змінено користувачем VIKm

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...