Перейти до змісту

Каким будет курс 01.06.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.06.2026? (голосование будет закрыто 10 мая)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
      0
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
4 минуты назад, VIKm сказал:

от чому Україну не звільнили від боргу, ми що такі багаті, чи просто нашому уряду до лампи що буде далі?

Це ж впливає на курс ....

1. Я в статті не побачив переліку тих 25 країн. Чому Ви вирішили, що Україна не в переліку? Це риторичне питання, якщо що. :)

2. Там же написано: "виконавчий комітет МВФ прийняв рішення по першій групі країн". Тобто будуть наступні рішення. І ми, ймовірно, увійдемо у них. Якщо не посваримось з МВФ остаточно, звісно.

ЗІ. Ну й це підтвердження, що ми точно не входимо до переліку "найбідніших країн". З чим я абсолютно згоден.

Наша "бідність" трохи перебільшена у суспільній свідомості. І навіть не трохи.

• Лайк 2
  • Подобається 2
  • Не подобається 1
Опубліковано (змінено)
39 minutes ago, orest777 said:

П.С. Я не писав тут пять місяців. Нічого не втратив. Можу і далі не писати, щоб Вам і решті моїх "палких прихильників" тут було спокійно. Це не важко. Але більше 100 форумчан, я так розумію, хочуть щоб я писав...

А чего обижаетесь. Я же не перес харьковский, против ваших выкладок как таковых ничего не имею :)

Манера изложения у меня конечно специфичная - ну какая есть  :):)

Наоборот, здесь (как, впрочем, и на других площадках) радетелей за укрепление гривны откровенно маловато, а без их выкладок целостной картины не выходит вообще...

Змінено користувачем escobar
Опубліковано
4 минуты назад, Dimar сказал:

1. Я в статті не побачив переліку тих 25 країн. Чому Ви вирішили, що Україна не в переліку? Це риторичне питання, якщо що. :)

https://www.imf.org/en/News/Articles/2020/04/13/pr20151-imf-executive-board-approves-immediate-debt-relief-for-25-countries

Опубліковано (змінено)
7 хвилин тому, Dimar сказав:

2. Там же написано: "виконавчий комітет МВФ прийняв рішення по першій групі країн". Тобто будуть наступні рішення. І ми, ймовірно, увійдемо у них. Якщо не посваримось з МВФ остаточно, звісно.

ЗІ. Ну й це підтвердження, що ми точно не входимо до переліку "найбідніших країн". З чим я абсолютно згоден.

Наша "бідність" трохи перебільшена у суспільній свідомості. І навіть не трохи.

Борги списані наступним країнам: Афганістан, Бенін, Буркіна-Фасо, Центральноафриканська Республіка, Чад, Коморські Острови, Конго, Гамбія, Гвінея, Гвінея-Бісау, Гаїті, Ліберія, Мадагаскар, Малаві, Малі, Мозамбік, Непал, Нігер, Руанда, Сан-Томе і Прінсіпі, Сьєрра-Леоне, Соломонові Острови, Таджикистан, Того і Ємен.

Я не писав що ми найбідніші.

Змінено користувачем VIKm
Опубліковано
1 час назад, VIKm сказал:

от чому Україну не звільнили від боргу, ми що такі багаті, чи просто нашому уряду до лампи що буде далі?

Це ж впливає на курс ....

хм... вроде бы уже отправил, повторюсь, если что :
ЗЕМЛЮ им можете-должны продать, ну, и собак кому-нибудь, наверное

Опубліковано
25 минут назад, VIKm сказал:

Борги списані наступним країнам: Афганістан, Бенін, Буркіна-Фасо, Центральноафриканська Республіка, Чад, Коморські Острови, Конго, Гамбія, Гвінея, Гвінея-Бісау, Гаїті, Ліберія, Мадагаскар, Малаві, Малі, Мозамбік, Непал, Нігер, Руанда, Сан-Томе і Прінсіпі, Сьєрра-Леоне, Соломонові Острови, Таджикистан, Того і Ємен.

Я не писав що ми найбідніші.

Там в самом начале статьи: "Бідні країни отримають гранти на покриття боргу перед МВФ протягом 6 місяців".

Впрочем, проехали ;)

Опубліковано (змінено)

Я к чему веду - сейчас ожидаю не повторение 1998 и 2014 годов, когда обвалы были спровоцированы привязке к падающему локальному рынку пост совка, "недопониманиями" в отношениях с одной довольно своеобразной страной севернее.

И еще нежеланием обитателей банковой и грушевского соглашаться на условия международных кредиторов, с уменьшением аппетитов по разворовыванию бюджетов даже в сложной ситуации.

А повторение сценария 2008 года, только серьезное такое, на стероидах.

Змінено користувачем escobar
Опубліковано (змінено)
27 минут назад, escobar сказал:

... что так отчаянно пытаются предотвратить центробанки, выкупая с рынка триллионы долговых обязательств.

А вот этот довод можете продолжить, а именно, как ФРС и ЕЦБ эти триллионы связывать будут, чтобы не было гиперинфляции? Например, как это делалось после 2008 года, который Вы упомянули, и чем это закончилось, в частности, для рынков сырья и валют развивающихся стран?

Змінено користувачем Reasonable

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...