Перейти до змісту

Каким будет курс 01.07.2026?  

127 проголосували

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.07.2026? (голосование будет закрыто 15 июня)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
      0
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 минуту назад, Tomy Rise сказал:

Дуже красиво росте)
20 коп/годину
в рази швише, ніж вниз...

можно не гадать. сразу ясно. привет, сити. давно не было

Опубліковано
19 минут назад, Tomy Rise сказал:

Дуже красиво росте)
20 коп/годину
в рази швише, ніж вниз...

так верха гасить тільки один орел, а низи ловлять обидва.. такщо вниз зараз тяжче йти..

Опубліковано
24 минуты назад, nord555a сказал:

Так он каждый день есть :)

и где ж он был вчера? много выкупил? или просто наблюдал?
вопрос не "есть", а в каких объемах "ест".

Опубліковано
2 минуты назад, dimox сказал:

и где ж он был вчера? много выкупил? или просто наблюдал?
вопрос не "есть", а в каких объемах "ест".

Как появляется бумага..так и ест :)

Я ж вчера говорил ..что отскочим..и докуда тоже)

Опубліковано
50 минут назад, orest777 сказал:

Міцного здоровячка, Маестро. Та що ж Ви так хвилюєтеся? Бережіть себе, Ви нам потрібні.

Ви впевнені, що на вторинці всім вистачить? Адже минулого року багато розміщалося під 3-4-5 років. Для чого їх комусь продавати? В більшості, продають папери короткі. А США друкує і друкує трильйони доларів. Кудись їх треба буде освоювати, чимось їх забезпечувати, ще й на фоні такого падіння вартості сировин...

Курсовий профіт - це додатковий бонус, і якщо на нього розраховували при 26-25, то при 27 він ще цікавіший.

Чому зараз брати під 10%? Та ми вже при останніх розміщеннях в цьому році вийшли з 10% вгору. Чому зараз десятки банків встановлюють річні відсотки по депозитах 14 і більше, при теперішній відсотковій ставці НБУ, а Мінфін не може встановити 13-14% на ОВДП?

І ще раз наголошую, ОВДП це лише один з чинників курсу і далеко не головний. Я в суботу все детально прописав.

nomer Так, маємо зараз 27 в умовах паузи більшості економіки у нас і в ЄС, але не 30-50-90, як місяць писали всякі "вершники апокаліпсису". А що Адам Сміт пише, це взагалі жах-жах. А що буде в травні-червні, коли почнемо працювати?

Так, в банківській сфері порядок, не зважаючи на титанічні потуги зїсти Смолія. Тому і мало імовірно, що бездумно включать станок. І в усіх коментарях керівники НБУ говорять про необхідність стабілізувати курс і не допускати девальвації.

Щодо сг, так, є трохи проблема з опадами, але ще не критична. Крім того, в нас в ночі налило, думаю і всім іншим перепаде в ці дні.

В ці дні різких рухів по курсу не мало б відбутися, адже всі хто навіть працює, заходять у великодню паузу. А після буде антибенівський закон. Повірте мені Ахметов, Пінчук, Порошенко, Гереги, Вадатурські, Косюк і тд не самогубці...

Я звичайно розумію, що в мене не так багато плюсів як у Моцарта і я не помітний для Вас. Але все ж таки повторю своє питання: " Чи не є Ви часом держслужбовцем?" Оптимізм,  це звичайно добре, але не в цих умовах. 

• Хаха 2
  • Подобається 6
  • Не подобається 4

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...