Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
16 годин тому, Драк Дракон сказав:

"Ракетчики" когда уже в текущем году будет: 30)) 35)) 45)) 50)) или хотя бы, около 30))

Коли буде - це не важливо. Важливо - отримання прибутку.

А прибуток у цьому році більший у тих, хто переводив вільну гривню в долар і євро порівняно з тими,хто клав гривню на депозит.

Змінено користувачем Соломон
Опубліковано
6 часов назад, witas65 сказал:

Оскільки ситуація змінилась і не так сталось, як гадалось, хотілося б почути роздуми вже з огляду на сучасний стан речей

Добрый вечер. Какие прогнозы на понедельник по курсу доллар (гривна). Коридор затмений начинается с 30 числа., надо  будет  действовать  в сложных астрологических условиях.😉

Опубліковано
2 часа назад, Боб Губка сказал:

Мій головний недолік-нестача часу щоб опрацювати короткострокові тайм-фрейми,працюю в основному з недільним та місячним,але щоб скласти цілісну картинку потрібно опрацювати все,я ж в данному прогнозі передбачаючи падіння долара в парах євро/дол.,дол/руб,а також у інших парах-очікував відповідної просадки долара по відношенню до гривні,але вже в понеділок пара відкрила собі шлях на 28.55,на сьогодні очевидно що пара продовжить зростання як мінімум до 28.7,пізніше можливе продовження в напрямку 29.3.Поки що так,на форексі так як і у поезії-потрібне натхнення і просвітління.

Дякую за відповідь. Щодо форми одежі, то ще в понеділок ви встигли знову переодягнутись? Я правильно зрозумів?

Опубліковано
10 часов назад, witas65 сказал:

Дякую за відповідь. Щодо форми одежі, то ще в понеділок ви встигли знову переодягнутись? Я правильно зрозумів?

Написав на повному серйозі без жодного смайлика. І чого народ тішиться? 🥺

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...