Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
10 часов назад, gadina86 сказал:

978081455_Screenshot2022-10-03at13_52_28.thumb.png.754639231ffaf90e63a3f719c4d9e5a8.png

1088379543_Screenshot2022-10-03at13_39_39.png.c906246918af2dd49666afa2f32c4e6c.png

@gosha c 40,5 -> 38,65  так что с выводами, "женой и сейфом"??? 

Не могу понять , так Вы продали всю свою никому не нужную валюту за гривну или нет. ??? .... Уточните плиз. :mail1:

Змінено користувачем gosha
Опубліковано
39 минут назад, Helios2 сказал:

Лично Вам ничего не хочу сказать. Вместо благодарности за расширение кругозора - минусите посты)  Смешно. И читаете по диагонали. Давайте так: Баланс на карте не превышает 4 тысячи долларов в сутки. Сумма снимается, такая же через пол часа кладётся. Ещё вопросы адекватные имеются? Понимаю, что месяц назад все видели вкусный курс в привате, но фраза кассира: Валюта продаётся только с улицы - охлаждала практически всех.  Далее развлекайтесь без меня, не мешаю)

Вы забыли упомянуть гешефт нач отделения и кассиру.
Эко они такие идиоты, не подключили своих друзей и родственников, чтобы вы все взяли и выгребли и занесли за угол :)

Опубліковано (змінено)

:girl_in_love:

14 часов назад, Mozart сказал:

Представляю, как у валютчика сердце кровью обливается, когда клиент уходит... уходит.. .в банк на депозит по 37,45 (Приват) вместо того, чтобы у него брать по 41,50... 

Ощущений ,что теряю  покупателя у меня нет ,если кто-то задумал депозит,то он не звонит и не сообщает. Всё идёт своим чередом. Спрос на доллар уменьшался и я про это несколько раз писала. Скорее всего назрела коррекция и она произошла ,но вчерашнее ускорение с падением за день на 50 к намекает ,что  нападались и пора в обратку.

Тот факт ,что на депозит зовут давно и за это время курс и рос и падал ,означает что  влияние депозитчиков  на цифры курса преувеличено. Так устроены люди и ищут ответ в происходящем где угодно,вот теперь приписали магическую силу депозитам по стерилизации гривны,и по обузданию курса. Я как китайский наблюдатель слежу со стороны и делаю такие выводы.

Змінено користувачем Fat Point
  • Лайк 8
  • Подобається 3
  • Не подобається 2
Опубліковано

2 недели назад покупал доллар в ПУМБе по 43 и был уверен что дешевле не будет. Гиганты говорили что это шанс ещё зайти в доллар после курса 44+. И вот нежданчик. И уже все развернулось в противоположную сторону. И уже допускают курс 40+. И одни предположения что на это так повлияло. И главное - куда дальше? 

Опубліковано (змінено)

Не розділяю масової реакції "йдемо на 36". Кожен початок місяця крутильщики продавлювали курс мінімум на 0,5-1 грн, у цьому місяці через анонсовану заборону р2р продавили більше, ніж завжди. І все. Завтра підскочемо принаймі на той рівень, з якого почали падіння. Трохи менше, трохи більше погоди не роблять. Так, завдяки депозитам попит на покупку знизиться, але він знизиться і на продаж. Готівковий долар тут і зараз не може коштувати стільки ж, скільки примарний депозитний, заморожений на 3 місяці. Ризик коштує своїх 5-10%, і він збільшується пропорційно кількості вкладників. В мене батьки сидять на мішках з гривнями, і я їх ніяк не можу вмовити на депозит, бо "війна, які депозити, ти збожеволів". І я думаю, що таких пересічних значно більше, ніж тих, хто біжить розкладати віртуальні мільйони по всім банкам. На пару з тими, хто в день зарплати йде в обмінник міняти папірці на папірці по будь-якому курсу.

Змінено користувачем Lares
Опубліковано
17 минут назад, Lares сказал:

Не розділяю масової реакції "йдемо на 36". Кожен початок місяця крутильщики продавлювали курс мінімум на 0,5-1 грн, у цьому місяці через анонсовану заборону р2р продавили більше, ніж завжди. І все. Завтра підскочемо принаймі на той рівень, з якого почали падіння. Трохи менше, трохи більше погоди не роблять. Так, завдяки депозитам попит на покупку знизиться, але він знизиться і на продаж. Готівковий долар тут і зараз не може коштувати стільки ж, скільки примарний депозитний, заморожений на 3 місяці. Ризик коштує своїх 5-10%, і він збільшується пропорційно кількості вкладників. В мене батьки сидять на мішках з гривнями, і я їх ніяк не можу вмовити на депозит, бо "війна, які депозити, ти збожеволів". І я думаю, що таких пересічних значно більше, ніж тих, хто біжить розкладати віртуальні мільйони по всім банкам. На пару з тими, хто в день зарплати йде в обмінник міняти папірці на папірці по будь-якому курсу.

Як давно сидять? Адже був курс і 32... і 35.. і 38... Чи ці мішки з'явилися ось-ось, депозити отримали?

Опубліковано
2 минуты назад, Mozart сказал:

Як давно сидять? Адже був курс і 32... і 35.. і 38... Чи ці мішки з'явилися ось-ось, депозити отримали?

Накопичують постійно ще з курсу 28. До війни регулярно купували валюту, а зараз мабуть побіжать в обмінники коли стукне 45+.

Опубліковано
28 минут назад, Lares сказал:

Накопичують постійно ще з курсу 28. До війни регулярно купували валюту, а зараз мабуть побіжать в обмінники коли стукне 45+.

Тяжкий випадок... Це якраз те, про що я не один раз писав тут на гілці. Сподівання на краще, звісно, зігрівають, але шкідливі для гаманця. 

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...