Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
11 часов назад, AndriiVN сказал:

100к грн это по курсу 37,45 примерно 2670 баксов. даже с профитом в  1 грн это + 2670 грн за 3 месяца или 10 680 за год, что примерно 10,7% годовых, без налога, и притом что вы себе спокойно в баксе сидите все время от начала и до конца. Где там еще такое предлагают сейчас?

Я конечно оцениваю со своей колокольни и заранее извеняюсь, но с другой стороны что такое 11к гривен в год? 2 раза в магазин продуктовый сходить? И при этом бегать, суетиться, держать деньги год в банке в стране где идёт война, переживать за что-то, нервничать. Оно того не стоит)) Это лично для меня, а вы как хотите. Вот купить БМВ в салоне за 72к и продать его за 3 дня за 82 используя разницу между офф курсом и наличным и дефицитом машин, мне видится намного более выгодным, а вам?))

Змінено користувачем Tip_Top
  • Лайк 2
  • Дякую 1
  • Подобається 4
Опубліковано
13 часов назад, Helios2 сказал:

Возможно у кого-то имеются данные в каком количестве набрали этих депозитов и когда их нужно выдавать? Думается, что под самую крупную цифру выдачи и тянут бакс вниз.. во смеху то будет когда при выдаче окажется, что он дешевле в продаже))) 

А какие были цифры привязки курса в этих депозитах?

Опубліковано (змінено)

По курсу валют. Закріпилися на рівні 39 на чорному ринку. На вихідні моя думка сходимо вверх на пару 20-30 коп. на максимумі.

Змінено користувачем nomer
Опубліковано
17 минут назад, nomer сказал:

По курсу валют. Закріпилися на рівні 39 на чорному ринку. На вихідні моя думка сходимо вверх на пару 20-30 коп. на максимумі.

Моя думка: на найближчих вихідних буде "болото" : 5-7 копійок угору і вниз від 39-ї фігури. 
Народ чекає "продовження банкету", тобто подальшого зниження курсу долара. Тому навряд чи зараз підемо угору. 

• Лайк 1
  • Дякую 2
  • Не розумію 1
  • Подобається 1
Опубліковано (змінено)
2 часа назад, Mozart сказал:

Моя думка: на найближчих вихідних буде "болото" : 5-7 копійок угору і вниз від 39-ї фігури. 
Народ чекає "продовження банкету", тобто подальшого зниження курсу долара. Тому навряд чи зараз підемо угору. 

Уже дійшли на 39 на купівлі при опті. А на вихідних обмінниках  стандартно підростав, така постійна практика.

По рівненських обмінниках 38.95-39.15. опт 39-39.10

Опубліковано
1 час назад, nomer сказал:

Уже дійшли на 39 на купівлі при опті. А на вихідних обмінниках  стандартно підростав, така постійна практика.

По рівненських обмінниках 3.95-3.15. опт 39-39.10 

Ну, я пишу, виходячи з київських реалій :) Кожне місто має свої ціни, це зрозуміло. Але треба ж щось брати за основу.
І... Ви там цифри трішки загубили... Певно, малося на увазі 38,95/39,15
P.S. Ага, побачив, що Ви уточнили. Я читаю одне повідомлення, одразу коментую, тому не дивуйтеся :) 

Опубліковано (змінено)
21 хвилину тому, Mozart сказав:

Ну, я пишу, виходячи з київських реалій :) Кожне місто має свої ціни, це зрозуміло. Але треба ж щось брати за основу.
І... Ви там цифри трішки загубили... Певно, малося на увазі 38,95/39,15
P.S. Ага, побачив, що Ви уточнили. Я читаю одне повідомлення, одразу коментую, тому не дивуйтеся :) 

Ще +5 коп. вже продаж 39.20, досить закономірно поки. 

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...