Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
8 хвилин тому, snezha сказав:

Ага и допуск к этому контролю, когда и сколько вы купили, будут иметь все подряд. Купил валюту и завтра жди в гости, в лучшем случае гос. органы.

Перепрошую, а що купівля валюти на чесно зароблені гроші - це злочин? Відколи?

Звісно якщо хтось працює на зарплату в 20 тис грн, і кожного місяця купляє валюти на 20 тис $ - то нічого дивного, якщо до вас із обшуком прийдуть в гості.

Не можна і рибку з'їсти і...

• Хаха 4
  • Подобається 3
  • Не подобається 7
Опубліковано (змінено)
9 минут назад, Interesting сказал:

Перепрошую, а що купівля валюти на чесно зароблені гроші - це злочин? Відколи?

Звісно якщо хтось працює на зарплату в 20 тис грн, і кожного місяця купляє валюти на 20 тис $ - то нічого дивного, якщо до вас із обшуком прийдуть в гості.

Не можна і рибку з'їсти і...

... і на сосну залізти?
це зараз моя з/та 20k грн/міс.., а 10 років тому дружина мала 20k $/міс і з тих пір ми їх вигідно конвертуємо...

Змінено користувачем Hyrma
Опубліковано
1 час назад, InGodWeTrust сказал:

https://forbes.ua/ru/news/nbu-zabrav-litsenzii-u-vlasnika-naybilshoi-merezhi-obminnikiv-21082023-15532

статья Forbes про финод, из за чего его вывели с рынка, 
есть картинка о доле рыка финкомпаний

Так могут вивести

Все финки )

Так оно и будет )

Опубліковано
1 час назад, Otass сказал:

После того, как умные деньги перевернуться, а штаты напечатают очередные триллионы, война закончится очень быстро. А, соответственно, у доллара будет, независимо от цвета, одинаковая цена.

Так, а дальше что? При чем тут курс евро к белым и синим баксам?

Опубліковано (змінено)

прошу отметить что любая РОЗНИЧНАЯ  обменка исправно платит налоги
а как правило крупняк это точки которые исправно нарушают, выполняют указания корумпированнного начальства, не забывайте что обменки крупного бизнеса связанны с контрабандой, которые в казну не платят вообще или копейки
это не все, но не все так как рисуют и кажется на первый взгляд

Змінено користувачем InGodWeTrust
Опубліковано
1 година тому, Helios2 сказав:

Боюсь, Вы ошибаетесь на старте обсуждения. Деньги являются товаром, причём любой страны. Пойдём дальше: Вам всё равно какого года доллар при его одинаковой стоимости? 96 год или 17-ый.. исходя из факта, что деньги это товар - я бы выбрал посвежее... странно, но почему-то автомобиль охотнее берут 17-го года при одинаковой стоимости с 96-ым)

Любая обменка платит Ваши любимые налоги. Любая. Нужны они или нет - решает рынок! Если они есть - значит пользуются спросом (пусть и не Вашим), и продолжают платить налоги в казну, и даже арендную плату, с которой хозяин помещения опять оплачивает налог, ибо это прибыль. Даже хозяин обменки заработав гривну с доллара - потратит эту прибыль в Украине, заплатив опять налоги и отчисления в пенсионный фонд.

Давайте я Вас здивую, только не обижайтесь: То у Вас просто денег нет.

Только Вы поняли о чём я писАл. Самое интересное - когда мониторинг начнёт спрашивать источник происхождения буквально каждой сотки... сначала будет смешно, а когда не сможете объяснить откуда пять пачек на квартиру в новострое - станет грустновато...  ибо собирали пол жизни, а бумажек на них нет НИ У КОГО! А так будет! Европа так живёт, а мы ж идём туда? Ещё до войны пошёл шорох. Знаете почему сейчас, при военных действиях не падает цена на недвигу?  

Благими намірами...

Не думаю, що Державі буде цікава пересічна сім'я у складі 4-х чоловік яка дозволила собі раз в житі придбати 3-х кімнатну квартиру.

Але Державі обов'язково має бути цікавий держчиновник, прокурор чи митник, в крайньому випадку ФОП на єдиному податку який за останні 10 років купляє вже 5-й-10-й об'єкт нерухомості.

І так, система іноді дає збій. І будуть випадки, де дійсно "собирали пол жизни, а бумажек на них нет НИ У КОГО!"

Вовка боятись в ліс не ходити.

Про обмінки я спорити не буду. Не маю на те знань та відношення. То я просто навів для вас альтернативні питання. Якщо ви маєте на них відповіді - чудово.

Що стосується моїх грошей, то скільки би їх там не було, із них повністю сплачені податки (і це не ФОП на єдиному податку). Тому мене зацікавленість збоку держави в цьому питанні не хвилює.

Тому й пишу, що потрібно або хрестик знімати або труси надівати (с). Жити в багатій країні і не платити податки - так не буває.

Маю дуже багато прикладів коли люди в Україні заробляють кілька тис $/міс, але їхніх податків не вистачає навіть на третину пенсії їхнім же батьками. У нас створилась унікальна ситуація коли навіть будь-який пересічний на мінімалці платить податків не менше ніж ті хто заробляє 3-5 тис $/міс.

Проте ми віддалились від теми, тому на цьому офтоп завершую.

• Лайк 3
  • Дякую 1
  • Хаха 1
  • Подобається 4
  • Не подобається 5

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...