Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
17 часов назад, entrprise сказал:

как думаее, повысит НБУ курс доллара в этом месяце или нет?

"У Dragon Capital очікують офіційний обмінний курс гривні на кінець 2023 року на рівні 36,6−37,5 грн/дол., порівняно з попереднім прогнозом 39 грн/дол., і помірне послаблення до 41 грн/дол. до кінця 2024 року"- повний текст в статті на порталі про фінанси від 08.09.2023 р.

Опубліковано (змінено)
1 година тому, Mozart сказав:

Вчера был такой курс покупки на мелком и среднем опте. И не только в Киеве :) 
Поверьте, если я называю курс, то такой курс есть. 
Самое интересное будет завтра. Сегодня еще будут дерганья вверх-вниз. А вот завтра нам четко дадут понять, КУДА идем. 
Если ничего интересного (кроме снижения ставки) завтра не произойдет... ну, останемся в районе 38,00, временами пытаясь уйти ниже. 

А вот если произойдет... Впрочем, потерпим до завтра. 

Моя думка шо завтра збільшать онлайн покупки валюти  в банках в одні руки, з 50 тис до 100 тис ,ну і знизять облікову ставку,на цьому все і закінчиться,і НБУ дасть чітко зрозуміти що буде тримати курс до кінця року таким яким він є зара 

Змінено користувачем lutsak.oleg@ukr.net
  • Лайк 2
  • Дякую 1
  • Хаха 2
  • Подобається 1
Опубліковано
34 минуты назад, lutsak.oleg@ukr.net сказал:

Моя думка шо завтра збільшать онлайн покупки валюти  в банках в одні руки, з 50 тис до 100 тис ,ну і знизять облікову ставку,на цьому все і закінчиться,і НБУ дасть чітко зрозуміти що буде тримати курс до кінця року таким яким він є зара 

Це називається "забаганки" (російською - "хотелки"). Ну, побачимо, що завтра буде. Я взагалі думаю, що завтра нічого цікавого не буде, окрім зниження ставки. 
Одразу, ще місяця не пройшло, підняти з 50 до 100 ? Ну, трохи нелогічно. Нацбанк в чому-чому - а от в "смиканні" точно не помічений.

Опубліковано
1 час назад, Alexandermen сказал:

"У Dragon Capital очікують офіційний обмінний курс гривні на кінець 2023 року на рівні 36,6−37,5 грн/дол., порівняно з попереднім прогнозом 39 грн/дол., і помірне послаблення до 41 грн/дол. до кінця 2024 року"- повний текст в статті на порталі про фінанси від 08.09.2023 р.

З деяких пір для мене Дрегони - не авторитет, від слова "зовсім". Проте якщо когось їхній прогноз заспокоїть... то нехай :) 

• Лайк 1
  • Хаха 1
  • Подобається 2
Опубліковано (змінено)

и все так быстро утихло с финодом, а вот что пишет форбс, https://forbes.ua/ru/money/taemni-vlasniki-ta-milyonni-pributki-nbu-vibiv-z-rinku-odnu-z-naybilshikh-merezh-obminu-valyuti-shcho-krietsya-v-seredini-bagatomilyardnogo-rinku-23082023-15591 по поводу лишения лицензии, а шуму то было для прикрытия, говорят с ними еще и связанна сама схема с  синим и белым долларом, говорят решения суда было не в пользу владельцев, а вышло так что нбу разрешил зарабатывать всем с покупкой на 50к, а нетолько из слов статьи гланых контрабандистов и схемщиков и коррупционеров, 

Змінено користувачем InGodWeTrust
Опубліковано
48 хвилин тому, olmasss сказав:

Кто хотел тот услышал...

Screenshot_2023-09-13-12-57-48-723_com.android.chrome.jpg

Ну, як писав мені вище пан Моцарт це все" хотілки",правда по іншому питанню,я б сказав таке собі чекання доллара за 40 ,гадання на кофейній гущі.А так хто ріскнув давніше а незанімався хотілками ,поставив гривню під депозит на 19-20% річних,нормально так собі підлатався,ще якщо і захоче може відкупитись на конвердепозитах або побігати по банках до 50 тис,тай таке.Ну і незабуваєм ,процентні ставки по гривневим депозитам уже знизились,а якщо ще і знизять облікову ставку ,то ще знизяться.Думаю тоді вже можна начинати заніматись "хотілками", так як вибору уже небуде,якось так😑

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...