Перейти до змісту

Каким будет курс 01.06.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.06.2026? (голосование будет закрыто 10 мая)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
      0
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
22 минуты назад, Tip_Top сказал:

Продавайте! 

НБУ все сделал в рамках ожиданий. Так что можно с продажей не торопиться. На этих уровнях плюс-минус и останемся. Поход на 38.5 выглядит пока что очень сомнительным. Никто(рынок) не даст, как по мне, заработать около 1 грн на онлайн обмене.

Змінено користувачем Otass
  • Лайк 1
  • Не розумію 1
  • Подобається 1
Опубліковано
2 минуты назад, Otass сказал:

НБУ все сделал в рамках ожиданий. Так что можно с продажей не торопиться. На этих уровнях плюс-минус и останемся. Поход на 38.5 выглядит пока что очень сомнительным. Никто(рынок) не даст, как по мне, заработать около 1 грн на онлайн обмене.

у нас покупка сейчас 38,3. Как бы около 1 грн)))

Опубліковано
2 минуты назад, Otass сказал:

Посмотрим. Если рост последних дней связан с ожиданиями изменения оф. курса то должны опуститься до уровня 38

Опубліковано (змінено)
9 минут назад, Otass сказал:

НБУ все сделал в рамках ожиданий. Так что можно с продажей не торопиться. На этих уровнях плюс-минус и останемся. Поход на 38.5 выглядит пока что очень сомнительным. Никто не даст, как по мне, заработать около 1 грн на онлайн обмене.

курс онлайн можуть збільшити, наприклад  38 або 38,4
чому ні? чи є якісь обмеження на збільшення більш чим +5% від 36,57, які начеб-то декларували, але не факт, що активували

p.s.
наприклад, зараз Акордбанк по карткам 38,0
Ідея Банк 38,5
Агропросперіс Банк  38,0
Оксі Банк 37,9

принаймні так вказує сайт kurs.com.ua

Змінено користувачем 200314
Опубліковано (змінено)
8 минут назад, 200314 сказал:

курс онлайн можуть збільшити, наприклад  38 або 38,4
чому ні? чи є якісь обмеження на збільшення більш чим +5% від 36,57, які начеб-то декларували, але не факт, що активували

Идет конкуренция за новых клиентов среди не самых крупных банков- писали уже это здесь. В Sense на меня начали наезжать, почему пришел один и хвастаться тем, что у них самый низкий курс. Киевский опт уже, кстати, намек на откат уже сделал.

Змінено користувачем Otass
Опубліковано
35 минут назад, Otass сказал:

Посмотрим :) Но я бы уточнил: не поход на 38,5 выглядит сомнительным, а то, что банки при 38,5 оставят 37,40 для конвертации. Но я б не исключал такой вариант.

Опубліковано
1 минуту назад, lutsak.oleg@ukr.net сказал:

А,де поділись ждуни доллара за 40 з форуму🤔 вже певне надівають кеди і полетіли здавати долар.....,

Є гарна приказка: "Тихо їдеш - нікому не винен". Не швидіть, усе буде...

Опубліковано
1 час назад, Mozart сказал:

Посмотрим :) Но я бы уточнил: не поход на 38,5 выглядит сомнительным, а то, что банки при 38,5 оставят 37,40 для конвертации. Но я б не исключал такой вариант.

а який конверт курс був, коли було 40-42 в Україні?

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   1 користувач онлайн

• Створити...