Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
26 минут назад, Mozart сказал:

Украине придется печатать деньги без помощи Запада, что может привести к экономическому коллапсу, — WSJ 

эта писанина настолько очевидна, что и читать скучно
рассматриваю ее как внутриамериканский жабогадюкинг

• Дякую 1
  • Подобається 1
  • Не подобається 6
Опубліковано
2 часа назад, Mozart сказал:

Крім продажу валюти, ще є борги, які потрібно віддавати. Кожного місяця на це йде досить багато валюти...Не вся валюта, що потрапляє в Україну, продається. 
А за попит на валюту... не хвилюйтесь :) Аби було що продавати.

так , це зрозуміло..і в мене нема рожевих окулярів по 37 :)..я пишу про першу половину  2024...значна частина боргів попаде під мораторій чи рекструктуризацію... на  період  4-6 місяців 2024 року  по імпорту очикую зменшення попиту / і збільшення експортних надходжень ..це  якщо порівняно з жовтнем-груднем 2023 ..тому рахую , навіть невеликий надлишок пропозиції валюти буде повільно , але все ж таки давити донизу МБ ... допомога буде , з затримкою  і мабуть не в повному необхідному обсязі , але все ж сподіваюсь на це ...

Опубліковано
1 час назад, dimox сказал:

эта писанина настолько очевидна, что и читать скучно
рассматриваю ее как внутриамериканский жабогадюкинг

Я вообще рассматриваю последние публикации в американских таблоидах, как проплаченные одной известной страной. Но речь о другом: на самом деле без своевременных поступлений из США и ЕС будет сложно. И от "кому продать валюту" можем легко перейти к "надо включать станок в 3 смены". 
Я веду к тому, что расслабляться рано. И уж точно переходить "в гривну на 100%" - однозначно рано.

• Дякую 1
  • Хаха 1
  • Подобається 6
Опубліковано
1 минуту назад, lincoln2 сказал:

так , це зрозуміло..і в мене нема рожевих окулярів по 37 :)..я пишу про першу половину  2024...значна частина боргів попаде під мораторій чи рекструктуризацію... на  період  4-6 місяців 2024 року  по імпорту очикую зменшення попиту / і збільшення експортних надходжень ..це  якщо порівняно з жовтнем-груднем 2023 ..тому рахую , навіть невеликий надлишок пропозиції валюти буде повільно , але все ж таки давити донизу МБ ... допомога буде , з затримкою  і мабуть не в повному необхідному обсязі , але все ж сподіваюсь на це ...

За рахунок чого чекаєте збільшення експортних надходжень? Я от, навпаки, щотижня аналізуючи цифри з міжбанку, бачу стабільне зниження пропозиції від експортерів на МБ. Можливо, я чогось не враховую, тому питаю.

Опубліковано
1 минуту назад, Mozart сказал:

Но речь о другом: на самом деле без своевременных поступлений из США и ЕС будет сложно. И от "кому продать валюту" можем легко перейти к "надо включать станок в 3 смены". 
 И уж точно переходить "в гривну на 100%" - однозначно рано.

думаю, что этот вопрос уже месяца 3-4 стоит минимум, и упоминается здесь регулярно.
wsj  торгует тухлой новостью. имхо не для нас

а насчет 100% в грн.. покажите такого безумца.
ну, разве что, онлайн карусельщики

Опубліковано
4 минуты назад, Mozart сказал:

За рахунок чого чекаєте збільшення експортних надходжень? Я от, навпаки, щотижня аналізуючи цифри з міжбанку, бачу стабільне зниження пропозиції від експортерів на МБ. Можливо, я чогось не враховую, тому питаю.

Стабілізація експортних шляхів логістики , як по часу , так і по зниженню вартості ..це буде видно мабуть вже з лютого -березня

Опубліковано
Только что, lincoln2 сказал:

Стабілізація експортних шляхів логістики , як по часу , так і по зниженню вартості ..це буде видно мабуть вже з лютого -березня

И это покроет отрицательное сальдо около 30 млрд долл?

Опубліковано
4 минуты назад, region61000 сказал:

И это покроет отрицательное сальдо около 30 млрд долл?

звісно , ні...але на мою думку , дещо добавить пропозиції валюти в першому півріччі 2024 в порівнянні другим півріччям 2023 .

Опубліковано (змінено)
12.01.2024 в 10:59, InGodWeTrust сказал:

абсолютно, я писал вроде, поищите пост, там даже было на 100 процентов в чем я до конца декбаря с начала декабря, но это будет не долго, пока все по технике , велосипед давно изобрели с круглыми колесами, все покупки по калькулятору со страховкой на 1.124 

1 час назад, dimox сказал:

думаю, что этот вопрос уже месяца 3-4 стоит минимум, и упоминается здесь регулярно.
wsj  торгует тухлой новостью. имхо не для нас

а насчет 100% в грн.. покажите такого безумца.
ну, разве что, онлайн карусельщики

что таоке онлайн карусельщики

Змінено користувачем InGodWeTrust

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...