Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)

Чи варто це сприймати серйозно? Якось все в один момент закрутилось кругом курсу долара...

1233.jpg

Змінено користувачем upl
  • Дякую 1
  • Хаха 3
  • Сумно 1
  • Подобається 1
  • Не подобається 2
Опубліковано
2 часа назад, Mozart сказал:

давайте не будемо, як кажуть, "натягувати сову на глобус"

В мене Twin питав про пікі на євро і курс гривні - я йому відповів, як свідома вихована людина). Чи тут тільки з вами можна вести діалоги?

• Лайк 2
  • Подобається 3
  • Не подобається 1
Опубліковано
1 час назад, Gennadiy08 сказал:

В мене Twin питав про пікі на євро і курс гривні - я йому відповів, як свідома вихована людина). Чи тут тільки з вами можна вести діалоги?

Та причому тут це. Я просто запропонував, починаючи із завтрашнього дня, поспостерігати разом і побачити, чи буде закономірність, чи ні. Ідея, повторюсь, дуже цікава, варто спробувати перевірити.

Опубліковано
12 часов назад, Gennadiy08 сказал:

Цифри показують обратну кореляцію між євро на форексі та курсом гривні до долара, але все ж таки я сподіваюсь, що на цьому тижні це було тимчасове явище під конкретні задачі і буде відкат, бо інакше нам доведеться слідувати за курсом євро на світовому ринку.

А шо, дійсно цікава думка! :scratch_one-s_head:я якось і не звернув уваги на цю кореляцію. Тепер стало цікаво. :yes3: можливо Ви дійсно побачили те, що вже є, а ми просто цього не зрозуміли, а можливо таки і співпадіння. Треба буде трохи подивитися за цією назвемо її поки що кореляцією. Дякую за підказку. 

Але в любому випадку особисто я сьогодні з самого початку роботи МБ буду уважно спостерігати за діями НБУ, бо наразі саме від їх дій буде в першу чергу залежати напрямок руху на готівковому ринку. :yes3:

Отже всім вдалого початку нової трудової неділі і виважених рішень! :victory:

• Лайк 2
  • Дякую 1
  • Подобається 2
Опубліковано
10 часов назад, Mozart сказал:

Та причому тут це. Я просто запропонував, починаючи із завтрашнього дня, поспостерігати разом і побачити, чи буде закономірність, чи ні. Ідея, повторюсь, дуже цікава, варто спробувати перевірити.

Доречі, ця теорія може прояснити просадку курсу гривні до долара та євро в кінці січня, початок лютого - не було грошей, не було траншів від партнерів і продавати було нічого, не було сенсу тримати високо курс.

Опубліковано
22 минуты назад, Gennadiy08 сказал:

Доречі, ця теорія може прояснити просадку курсу гривні до долара та євро в кінці січня, початок лютого - не було грошей, не було траншів від партнерів і продавати було нічого, не було сенсу тримати високо курс.

Почався новий день. Спостерігаємо. 
На FOREX - невелика корекція по долару (саме по долару, євро та фунт, на інші зараз просто реагують на поведінку основного гравця):
image.png.ad966b746630aeffb3f5b6310a1ee6c7.png

А ось на міжбанку - продавці провокують Нацбанк на швидкий вихід. Офери на /39,60 . Чекаємо.

• Лайк 3
  • Дякую 4
  • Подобається 2
Опубліковано
33 минуты назад, Mozart сказал:

На межбанке уже грубо 39,55/39,60. Т.е. пошли выше без малейших признаков торможения. Гривна падает, евро растет. Корреляции НОЛЬ.

Ну поки це голосно сказано, за ріст євро.

Опубліковано
8 минут назад, Twin сказал:

Ну поки це голосно сказано, за ріст євро.

Я ж графік вище навів :) Звісно, там того росту ще небагато, але немає корреляції, тобто гривня і євро дивляться у різні боки. Ось за що я хотів сказати.

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...