Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)

Погляд на вчорашні події, пов'язані з різким падінням курсу євро до долара (зараз 1,0707):

Пендзин очікує подальшого зниження курсу долара. «Нацбанк викупив у Міністерства фінансів значні суми з макрофінансової допомоги за вигідним для держави курсом, і тепер може бути поступове зміцнення гривні навіть до 38,8−39 грн/долар», — вважає економіст.

Змінено користувачем Gennadiy08
Опубліковано

Євро відновив падіння до долара і якщо користуватись цією логікою, то курс гривні до долара повинен зростати. Для орієнтування думаю курс по гривня євро в районі 42,00 його влаштує, але будимо дивитись.

Опубліковано
6 часов назад, Кремень сказал:

И это с твоими возможностями!!! А каково тем качелистам кто рискнул выйти в гривну тупо прочитав твои мысли, но не соизмерив их со своими возможностями? Это как раз про те узкие двери, о которых я писал пару дней назад, поэтому не вижу причины повторяться, кому интересно - могут прокрутить ветку назад на несколько дней.

Что же до темы ветки, то согласен с тобой дружэ, направление на плавную девальвацию выбрано, теперь главное чтоб хватило резервов ее контролировать, поэтому завтра ситуативно чисто теоретически возможен откат валютчика, но думаю что горячие головы этой ветки, прочитав про ТВОЙ ОПЫТ с твоими возможностями, уже лишний раз подумают "А успею ли я заработать копейки на этом откатике, или таки нервы дороже?" Ведь не зря такие откаты называют именно откатом валютчика.

Будут ли ещё возможности прокатиться на качелях с профитом - однозначно будут.:yes3: Но на моменте и судя по тому как развивались события двух предыдущих дней -  пока не вижу этой возможности завтра. Лично мне удобнее было за всем этим наблюдать в долларе. Все свои остатки свободной гривны (но то крохи) глядя на ситуацию прибил вчера до обеда в Укргазе по 39.29 синим . А там как говорится  будет день и будет пища, следим за действиями НБУ, они подскажут нам какой ветер подует на выходные южный или северный? 

Всем хорошего завершения трудовой недели (чтоб без нервов) и плодотворных выходных! :hi:

План возможно был хорош, но после того как начали бомбить(иногда это индекатор роста) в среду -- Падение закончилось! 

• Хаха 1
  • Подобається 2
  • Не подобається 1
Опубліковано
4 часа назад, Gennadiy08 сказал:

Погляд на вчорашні події, пов'язані з різким падінням курсу євро до долара (зараз 1,0707):

Пендзин очікує подальшого зниження курсу долара. «Нацбанк викупив у Міністерства фінансів значні суми з макрофінансової допомоги за вигідним для держави курсом, і тепер може бути поступове зміцнення гривні навіть до 38,8−39 грн/долар», — вважає економіст.

Якщо мб дасть)

Опубліковано
10 минут назад, Twin сказал:

Якщо мб дасть)

Думаю, що нацбанк вже прив'язується до курсу евро-долар і буде тримати курс гривня-євро в межах 42,00 (Мінфіну так треба). Евро націлилось на 1,05, от і рахуємо який буде курс гривні до долара на міжбанку. Таке припущення відсотків на 80, а так треба дивитись.

Опубліковано
54 минуты назад, Twin сказал:

Я думаю, що весь цей пафос з привязкою до євро закінчиться просто фіксацією курсу станом на 12:00 як по долару зараз.

В нас євро в резервах десь 10% все решта долар, а тепер уявіть якби було навпаки, геп по євро, який спостерігаємо зробив би переоцінку позиції, отримали колосальні збитки. Але є і друга сторона медалі, можна отримати гарний плюс, при зворотньому русі)

Останні надходження в основному в євро. То може він шукає рівновісний курс на малих об'ємах і економить резерви? Других пояснень поки не бачу

Опубліковано
2 часа назад, Twin сказал:

Я думаю, що весь цей пафос з привязкою до євро

Вірніше спробою прив'язки до євро, бо комусь треба продати його великі об'єми. Колись робив порівняльний графік євро на форексі та гривня долар на міжбанку, так там простежується обратна кореляція.

Фото комбі.jpg

Опубліковано

Странное дело.. золото и доллар прёт вверх как сумасшедшие.. одновременно, что не как всегда.. обычно ходят в противоходе. Интересно что лопнет?)

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...