Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
11 часов назад, Twin сказал:

Я взагалі цю другу не беру до уваги,  а від першої отримали 1+ грн.  Якщо така практика продовжиться,  а не разова,  то подивимось,  вивчимо) 

Ну даже на пачке в 10к, это 10к прибыли в гривне. Даже не знаю, стоит ли ради такой мелочи так трепыхаться...?

• Лайк 2
  • Подобається 1
  • Не подобається 2
Опубліковано
10 минут назад, Tip_Top сказал:

Ну даже на пачке в 10к, это 10к прибыли в гривне. Даже не знаю, стоит ли ради такой мелочи так трепыхаться...?

Тоже об этом думал. Но, насколько понимаю - тут больше присутствует азарт. Easy money.

Опубліковано
46 минут назад, Tip_Top сказал:

а где вы прибыль увидели? Это продажа на 1 грн выросла.

Опубліковано
54 минуты назад, Кремень сказал:

Вирішив допомогти Твінчику заговорювати курс донизу? :wink: 

І в думках не було.

Цитата

Якщо дивитися на графік і на канал який ми бачимо на графіку, то ніби ретест рівня 40 виглядає логічно,

Ретест, але не рівня 40, а рівня 41,00. Про 40,00 можна вже забути. Навіть про 40,59 у Авалі - МОЖНА ВЖЕ ЗАБУТИ (звичка, мені це "Райф"  не подобається. Аваль - він і є Аваль. Так само, скільки Альфу не перейменовуй - вона Альфою по суті і залишиться).

Цитата

але я більше схиляюсь до того що скоріше за все будемо якийсь час  флетити і потім далі вгору чи то знову в каналі, чи пробивши його. Принаймі я так бачу собі картину, а як воно буде - покаже час. 

Важливо правильне використання термінології. "Флет" (або вузький боковий коридор) - це рух УБІК. У нас же ніякого "убік" немає. У нас повільно вгору з періодичними технічними відкатами. Тобто саме так, як намальовано на графіку колеги @goal

• Лайк 2
  • Дякую 1
  • Подобається 5
Опубліковано (змінено)
1 час назад, Кремень сказал:

Якщо дивитися на графік і на канал який ми бачимо на графіку, то ніби ретест рівня 40 виглядає логічно, але я більше схиляюсь до того що скоріше за все будемо якийсь час  флетити і потім далі вгору чи то знову в каналі, чи пробивши його.

Як відбувається тест при проходженні рівня (опору) зверху, це вже питання до "Гигантов мысли". 
Сподіваюся, що колега Mozart зможе розтлумачити, теж цікаво...   :scratch_one-s_head:

Змінено користувачем goal
Опубліковано
14 часов назад, goal сказал:

Не прогноз, чисто мысли...   :thank_you2:

Снимок экрана 2024-07-20 в 02.28.14.png

Изменено 04:42 пользователем goal

Друже Моцарт! А як тоді назвати рух пари в коридорі між двома червоними лініями що ми бачимо на графіку? Саме такий флет я бачу і з неділі про що і писав вище (не буду вже повторюватись)

P S Дякую що поправив мене про ретест рівня 41, а не 40 як у мене написано. Дійсно я мав на увазі саме рівень 41, але пишу зі смартфона,  що додає певні незручності, тому і виник такий ляп з мого боку. :blush:

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...