Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
2 години тому, lutsak.oleg@ukr.net сказав:

Думаємо,гадаємо, як з тріском, на  42 злітаємо......🙃

НБУ девальвував грн. ради того, щоб такі "качелі" влаштовувати. На сьогодні йде вирівнювання диспропорції темпів девальвації  просто. Простими словами темпи останні місяці були досить швидкими. 

На рахунок обміну онлайн, то впершу потрібно дивитися на меморандум то й що підписали банки. Багатьом без підтвердження доходу ця функція з наступного місяця може стати проблемною в межах навіть 50 тис. в окремих банках.

Опубліковано
20 минут назад, lexlex сказал:

Есть чуток гривны, есть смысл депозит в Райфе открыть? Или подождать? Как считаете?

По їхньому сьогоднішньому акційному курсу 42.36 то чом би й ні ( але це якщо Вам у доларі не комфортно) бо я би краще купив долар по такому курсу

Опубліковано
1 минуту назад, Кремень сказал:

По їхньому сьогоднішньому акційному курсу 42.36 то чом би й ні ( але це якщо Вам у доларі не комфортно) бо я би краще купив долар по такому курсу

Чому це мені в доларі не комфортно? Мені в гривні не комфортно ) Але якщо є шанс відчутно вниз піти, то я би трошки потерпів і почекав.

Опубліковано
Только что, lexlex сказал:

Але якщо є шанс відчутно вниз піти, то я би трошки потерпів і почекав.

Ну про відчутно, то Ви вже дуже сильно почали мріяти :yes3:, але корекція вже назріла давно, бо досить довго зростання було без корекції. Ринок так не працює... :nea:

Опубліковано (змінено)
12 минут назад, Кремень сказал:

Ну про відчутно, то Ви вже дуже сильно почали мріяти :yes3:, але корекція вже назріла давно, бо досить довго зростання було без корекції. Ринок так не працює... :nea:

Я з безготівкового долара в гривню по 42.25 виходив. Тому, все що нижче, для мене добре, хоча і 42.36 непогано.

Цікаво, що Моно продовжує по 42.25 купувати і не поспішає знижувати.

Змінено користувачем lexlex

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...