Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
12 годин назад, Moskit сказав:

про пам'ять і не тільки. "Оракула" пропонув адміністрації форуму присвоїти Вам, Олеже, я. Каюсь, поспішив з проханням, це звання не для Вас(

тепер щодо грудня 2023 року по відношенню до грудня 2024 року. Тільки цифри:

Дата

Курс НБУ

Дата

Курс НБУ

2024/2023

01.12.2023

36.35

01.12.2024

41.59

14.4%

31.12.2-23

39.98

31.13.2024

42.04

5.15%

31.12.2024/01.12.2023

15.65%

це саме - графіком, може хоч так буде нагляніше. Лінк потрібний чи і так видно звідки інформація?

242234.png.605b6476caa8fdd9d1f01c435e6898c8.png

Ви реально притворяєтесь? 🤣 Ну,якщо ви тоді в НБУ купляли доллар напряму то питань немає 👀 .....p.s... почитайте по скільки реально купляли тоді доллар:  https://www.bbc.com/ukrainian/articles/c0dyk288x3xo ,+ в мене тоді спор з Моцартом був на форумі, де він розписував з кожним днем як ми дійдемо до 40 на кінець 2023р де я розписував шо до 40 недойдемо ніяк на кінець 2023 р .Моцарт може підтвердити,правда вже обідився на мене,незнаю чи прокоментує.....

Опубліковано
8 часов назад, San4es сказал:

Простите, банки работают как супермаркеты? Заказал три ящика помидоров, два продал, один сгнил - плати? Или как охранник виноват, если шоколодаки из магаза вынесли??? Да ладно. Этого вообще не подозревал🫣

Везде так работают.

Кроме очень небольшого количества нормальных компаний. И то они нормальные только лишь потому что их бизнес модель развалится если они начнут ТАК работать.

Опубліковано (змінено)
2 години назад, lutsak.oleg@ukr.net сказав:

Ви реально притворяєтесь? 🤣 Ну,якщо ви тоді в НБУ купляли доллар напряму то питань немає 👀 .....p.s... почитайте по скільки реально купляли тоді доллар:  https://www.bbc.com/ukrainian/articles/c0dyk288x3xo ,+ в мене тоді спор з Моцартом був на форумі, де він розписував з кожним днем як ми дійдемо до 40 на кінець 2023р де я розписував шо до 40 недойдемо ніяк на кінець 2023 р .Моцарт може підтвердити,правда вже обідився на мене,незнаю чи прокоментує.....

читаю регулярно, деколи купую валюту, деколи продаю.

Дякуючи дописам на форумі та НБУ в цьому році акуратно "погойдався", вперше за тривалий час)

От тільки товарна інфляція, на відміну від гривневої, в Україні за останній рік значно більша, ніж 15%, в т.ч. і на товари українського виробництва( Це означає, що курс гривні "може коливатися поступово вгору", а ціни - стійко та наполегливво піднімаються

Змінено користувачем Moskit
доповнення
Опубліковано (змінено)
21 минуту назад, Moskit сказал:

Дякуючи дописам на форумі та НБУ в цьому році акуратно "погойдався", вперше за тривалий час)

Скільки "нагойдали", якщо не секрет?

🤭🤫

Змінено користувачем asti
Опубліковано
3 хвилини назад, asti сказав:

Скільки "нагойдали", якщо не секрет?

🤭🤫

скромно - 30-32 копійки. Друге дно не зловив, гривня закінчилася ще на першому) Та і про "падаючі ножі" не забуваю.

перш ніж починати гойдалки згадую фразу мого товариша: "Ну добре, ти "злився". Де будеш відкупатися?"

Опубліковано
1 час назад, Moskit сказал:

Перш ніж починати гойдалки згадую фразу мого товариша: "Ну добре, ти "злився". Де будеш відкупатися?"

Мабуть вашому товаришу ще не дзвонили касири з банків...😄🤭

Опубліковано
14 хвилин назад, asti сказав:

Мабуть вашому товаришу ще не дзвонили касири з банків...😄🤭

)))

касири, начвідділень, керуючі регіональних філій ряду банків - всі в телефонній книзі. Він професійно займається валютообміном) 

Опубліковано
2 часа назад, Moskit сказал:

скромно - 30-32 копійки. Друге дно не зловив, гривня закінчилася ще на першому) Та і про "падаючі ножі" не забуваю.

перш ніж починати гойдалки згадую фразу мого товариша: "Ну добре, ти "злився". Де будеш відкупатися?"

Я теж вирішив погойдатися на євро влітку - досі не відкупився

Опубліковано
46 хвилин назад, gavchik сказав:

Я теж вирішив погойдатися на євро влітку - досі не відкупився

буває(

з євро вічуття гойдалок гостріші)))

в цей раз після "злиття" частиною зайшов у євро. Вийшло по 1.022-1.03, не став чекати паритету

• Лайк 1
  • Дякую 1
  • Подобається 5
Опубліковано
4 часа назад, Moskit сказал:

касири, начвідділень, керуючі регіональних філій ряду банків - всі в телефонній книзі. Він професійно займається валютообміном) 

То спитайте будь ласка вашого товариша, куди завтра-післязавтра піде курс. З такою телефонною книгою він має знати!😇😇😇

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...