Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
17 минут назад, sergeipo сказал:

може й буде. Але 42,00 і близько до нього то тоже нормально. Все залежить від об'єму, якщо у вас там не пачка, а ціла цеглина, то 20 коп. то "значні кошти".

Згоден що нормально, але якби Райф оголосив про акцію - я був би ВПЕВНЕНИЙ що це найкращий курс. До речі, у грудні, начитавшись місцевих експертів які пророкували що курс буде тільки зростати до нового року, я 2 грудня (у понеділок) продав папери і купив долар фактично на локальному піку, а на тій же неділі, у п'ятницю, 6 грудня Райф проводив курсопад і я міг би купити/поміняти долар на 20 копійок дешевше - було дуже шкода, тим більше що ще й на відсотках по ОВДП за ці дні я гривень 600 заробив би, і, окрім того, у день коли я продавав папери на біржі був низький курс на них - я ще й на цьому втратив більше 1000, коротше кажучи десь 100 баксів я тоді втратив майже на рівному місці//)

Змінено користувачем asti
Опубліковано
58 минут назад, Interesting сказал:

На євро не дивились?

Ні, євро на поточних рівнях нецікавий. Я сподіваюсь побачити його нижче, у т.ч. і за гривню. У минулому році я досить погано зайшов у євро (перед перемогою Трампа), тому зараз ловитиму по ньому лише "дно" :)

• Дякую 2
  • Сумно 1
  • Подобається 1
Опубліковано
31 минуту назад, Otass сказал:

Как по мне. есть шанс, что завтра останемся не выше 42. НБУ намекает экспортерам, что выше 42 не пустит, а до конца месяца нужно платить налоги и зарплаты. Но сильно снижаться смысла тоже нет.

Сегодня мировые рынки потрясло немного и вспомнился прошлый кризис тот, что с короной. Так игроки на слуху опять те же. Китай, Сауды, раша и Трамп(куда же без него). Опять вокруг нефти и вокруг ставки ФРС игры идут. Финал будет, вероятно, такой же, как и в прошлый раз. Вопрос - когда?

Я не исключаю того, что на этой неделе еще сходим ниже. Один из аргументов - после того, как я откупаюсь, ВСЕГДА еще чуть вниз идет :) Проверено многократно. 
Если серьезно, просто не стояла цель поймать самое-самое дно (при покупке на депозит это сложнее сделать, т.к. зависишь от капризов банка), а просто получить хорошую цену. 
Но и СИЛЬНО ниже... не будет. А ловить 3-5 копеек... иногда можно больше потерять. 

• Лайк 2
  • Дякую 2
  • Подобається 2
Опубліковано
34 минуты назад, Otass сказал:

Как по мне. есть шанс, что завтра останемся не выше 42. НБУ намекает экспортерам, что выше 42 не пустит, а до конца месяца нужно платить налоги и зарплаты. Но сильно снижаться смысла тоже нет.

Сегодня мировые рынки потрясло немного и вспомнился прошлый кризис тот, что с короной. Так игроки на слуху опять те же. Китай, Сауды, раша и Трамп(куда же без него). Опять вокруг нефти и вокруг ставки ФРС игры идут. Финал будет, вероятно, такой же, как и в прошлый раз. Вопрос - когда?

Ринки сьогодні дійсно трясло, особливо NVIDIA. Тільки привід був не нафта і ставки, а малобюджетний китайський стартап)))

Опубліковано
Только что, Альфа сказал:

Ринки сьогодні дійсно трясло, особливо NVIDIA. Тільки привід був не нафта і ставки, а малобюджетний китайський стартап)))

Я думаю, сегодня трясло из-за "футбольного матча США-Колумбия". Не успел президент Колумбии "сдать назад", как доллар начали продавать, и все - откатываться. 

Опубліковано (змінено)

Сегодня рынки трясло/трясёт из-за DeepSeek.  Они поставили под удар целый сектор хайпового ИИ и NVIDIA иже с ним. 

Гривне ещё есть куда укрепляться, как минимум до конца месяца. имхо конечно

Змінено користувачем Сова
  • Лайк 1
  • Дякую 2
  • Подобається 4
Опубліковано
1 minute ago, Сова said:

Сегодня рынки трясло/трясёт из-за DeepSeek.  Они поставили под удар целый сектор хайпового ИИ и NVIDIA. 

Гривне ещё есть куда укрепляться, как минимум до конца месяца. имхо конечно

Ну да, в авале уже укрепилась до 42,14😂🤌

Опубліковано
5 минут назад, GDV29 сказал:

Неужели праздник жизни уже закончился, и ниже / 42.00 на МБ уже не увидим на этой недели...?!

В четверг после обеда станет понятно/))

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...