Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В 01.02.2025 в 00:32, Tip_Top сказал:

Вы только воздух гоняете. Готовы деньги поставить на то что не будет девальвации?

В 01.02.2025 в 09:46, Art_ja сказал:

Результаты голосования на 01.02.2025.

1.png

11.png

Сегодня открыто новое голосование: «Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.03.2025?».

Голосование открытое, результаты видны всем.

Свои прогнозы, пожалуйста, отписываем в комментариях.

Для объективности результатов, голосование будет автоматически закрыто 10 февраля.

К ожалению не вижу Тут Олега! Который кричал  треском вниз!)))

• Лайк 2
  • Хаха 2
  • Подобається 3
  • Не подобається 3
Опубліковано
3 часа назад, kmk сказал:

Неужели были такие? "Безумству храбрых, поем мы песню".

Я)  

Але в мене були гарні ліміти,  які дозволяли так робити,  зараз сказали можуть виникнути питання,  а тому вирішив не ризикувати... 

Опубліковано
18 годин назад, Mozart сказав:

А вообще, у меня сейчас сильное deja vu. 20.11.2023 года (я посмотрел по записям, у меня не настолько хорошая память) курс на МБ нырнул на 35,975/ (бид), вызвав всеобщее удивление участников рынка. Это было через 1,5 месяца после "размораживания" межбанка и объявления режима "курсовой гибкости"...

Тоді до розморожування МБ НБУ вербально всім казав, що курс може коливатись в обидві сторони. І то швидше була показуха, що "тато може". Ну а потім все стало на свої місця.

Зараз теж, ніби показують (підтверджують), що можуть (історія про привабливість гривні як інструменту). Але різниця в тому, що тепер стрімко летіти вгору не має ні сенсу (інфляція) ні потреби.

До середини літа або до істотних новин від Трампа, курс буде коливатись в межах 2 грн від 41,5 до 43,5 ( тобто в діапазоні 5%). А от що буде осінню і взимку - важко сказати. Може бути дуже неприємно... Будемо вірити в краще!

6 годин назад, NWEN сказав:

Ну а на невеликий проміжок часу можна хоч по 8 намалювать, питання лише в ціні та хто її заплатить.

Так ось її платить народ України, включаючи Вас, і мене.

Я вас розчарую. Поки що за все платять платники податків тих країн які наповнюють наші валютні резерви. Ми із вами тут опосередковано платимо.

• Лайк 1
  • Дякую 1
  • Не розумію 1
  • Подобається 3
Опубліковано
В 01.02.2025 в 12:45, lutsak.oleg@ukr.net сказал:

Все вірно,я веду до того шо від сьогодні, а саме 1 лютого,вступає постанова НБУ по переказах коштів ,і поділу клієнтів до резикованих і не ризикованих,я як банки начнуть себе поводити,бо при найменшій підозрі по переказах,фінмон буде блокувати рахунки,так як НБУ жорстко штрафує банки,бо ті же банки, непровірили клієнта на джерела походження коштів,ну і ще врахуйте тот факт що вам треба буде фізично прийти у банк і забрати валюту,чи бігати з документами по банках,щоб доказати джерела походження коштів,вопшем краникі закручують,ідемо в Європу,прийдеться привикати,а так як це пілотний проект поки що,працівники фінмоніторингу в силу своєї некомпетентності ,довго бавитись небудуть з клієнтом,блок і все,+взаємодія з іншими банками,тобто Чорний список клієнта,по всіх банках.Вопшем поживемо побачимо ! p.s прохання відписуватись на форумі,в кого від сьогодні начнуться проблеми з фінмоном банків,і побачимо правий я був у вищесказаному, чи ні.

Напишите свой прогноз на 1 марта 2025 года, если сбудется - буду всегда ставить Вам лайки вне зависимости от того что ВЫ пишете!

• Хаха 6
  • Подобається 3
  • Не подобається 3
Опубліковано
6 часов назад, kmk сказал:

Неужели были такие? "Безумству храбрых, поем мы песню".

Без проблем закидав в деякі банки по 150 - 200 тисяч транзитом, проблем не було. В одному сказали в місяць до 400 т можна, а в іншому в квартал не більше 400  т бажано равномірно.мПланую і надалі продовжувати, якщо буде сенс, тобто гешефт) В які саме банки ? Це. Таємниця

Опубліковано

Виявилося, що в мене є достатньо велика кількість знайомих, яка отримувала звідтіля щось, тепер вони бідкаються, що заморозка - погано і скоро треба буди міняти на гривні свої запаси.

• Хаха 1
  • Не розумію 1
  • Подобається 1

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...