Перейти до вмісту

Каким будет курс 01.02.2025?  

128 користувачів проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.02.2025? (голосование будет закрыто 10 января)

• Менее 40,00
      0
    • 40,00-41,00
    • 41,00-41,50
      0
    • 41,50-42,00
    • 42,00-42,40
    • 42,40-42,70
    • 42,70-43,00
    • 43,00-43,50
    • 43,50-44,00
    • 44,00-45,00
    • Более 45,00

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
23 минуты назад, asti сказал:

Ви не дивіться на той рік!  Якого відкату ви чекаєте, звідки?!  Минулого року (вірніше, вже позаминулого) долар злетів перед новим роком майже на 2 гривні буквально за кілька днів. Цього року як такого передноворічного росту на міжбанку не було - оті 15-20 копійок то таке. Та й готівка не сильно виросла. Тому й падати долару немає куди, вірніше, немає звідки. Та й не потрібно це нікому - ні НБУ ні Мінфіну ні пересічним.  На мій погляд НБУ продовжить поступово ослаблювати гривню - тому цілком можливо у березні ми будемо мати вищій курс ніж на початку січня. Ніякого відкату не буде))

Є в мене прогноз 43, але по дорозі мусить бути відкат. 

• Дякую 3
  • Не розумію 1
  • Сумно 1
Опубліковано:
20 минут назад, Twin сказал:

Є в мене прогноз 43, але по дорозі мусить бути відкат. 

А в мене до цієї цифри навіть приблизний термін - максимум до дня Святого Валентина ми вже побачимо 43 на продаж. 

• Лайк 5
  • Дякую 4
  • Не розумію 2
Опубліковано:
3 минуты назад, olmasss сказал:

/43 на продажу синій долл побачимо вже на цих вихідних (завтра - післязавтра)... Навіщо чекати якогось там Валентина - не зовсім Вас розумію...

Причому тут "синій", пане Олеже... Тим паче, у Вашому місті ціни - вище, ніж у багатьох інших містах.
Я казав про "білий" і про Київ... Сьогодні закрились /42,60.  Так, до 43 залишилось 40 копійок, але... все може бути. 

• Сумно 1
  • Подобається 1
  • Не подобається 1
Опубліковано:

Сегодня супруга докупила в кассе Райф небольшую сумму по 42.45 (мягко сказать удивлен ) онлайн светился курс 42,22…. Они 20+ коп уже прибавляют если в кассе ??

Опубліковано:
4 минуты назад, nikolay_andreev сказал:

Моцарт за соломинку пытаетесь удержаться... Олмаз то прав ... 50 коп не в счёт

Не вижу смысла и необходимости удерживаться. Я с Олегом пари не заключал... Высказал свое мнение. 
Вот после 14.01. увидим, кто прав - Олег или Самурай, поздравим победителя... 
А если 50 коп не в счет... то с точностью "плюс-минус три коровы" можно сказать, что уже 43 :)))))

• Лайк 1
  • Хаха 1
  • Подобається 1
Опубліковано:

моцарт ... что с вами стало ..." + -три коровы это все ваши аргументы" Олмаз прав на все 100% ...только вверх 43..43.5..44... в отличии от вас он больше в рынке...а то что самурай его пытается подловить то таке...хук с лева ...обычно залетает справа...

Опубліковано:
50 минут назад, nikolay_andreev сказал:

моцарт ... что с вами стало ..." + -три коровы это все ваши аргументы" Олмаз прав на все 100% ...только вверх 43..43.5..44... в отличии от вас он больше в рынке...а то что самурай его пытается подловить то таке...хук с лева ...обычно залетает справа...

Я разве отрицаю, что будет расти? Покажите, где я это сказал. Будет и 43... и 43,5, и 44. Я даже больше скажу: будет и 45, и 47. Один момент: КОГДА именно будет, вот в чем вопрос. 
Он больше в рынке? Так я  ж не валютчик, не спорю и не соревнуюсь :) 

• Лайк 1
  • Сумно 1
  • Подобається 2