Перейти до вмісту

Каким будет курс 01.01.2025?  

152 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.01.2025? (голосование будет закрыто 10 декабря)

• Менее 39,00
    • 39,00-40,00
      0
    • 40,00-40,50
      0
    • 40,50-41,00
      0
    • 41,00-41,40
    • 41,40-41,70
    • 41,70-42,00
    • 42,00-42,50
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,50
    • 43,50-44,00
    • Более 44,00

Це опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
3 минуты назад, exo сказал:

Чтобы потом сделать «умное лицо» и сказать задним числом, что я знал про откат/рост за 30 мин до. Вы же общаетесь с проверенными валютчиками 

Ви щось спутали мабуть  ,це Ви про себе написали ?,бо я можу  сам  особисто Вам  написати  , коли вчасно злити, або відкупити  зеленого  .  Вам би поваги трохи до інших  не завадило .  

• Лайк 1
  • Не розумію 2
  • Подобається 4
  • Не подобається 7
Опубліковано:
1 минуту назад, Перес де Куэльяр сказал:

Ви щось спутали мабуть  ,це Ви про себе написали ?,бо я можу  сам  особисто Вам  написати  , коли вчасно злити, або відкупити  зеленого  .  Вам би поваги трохи до інших  не завадило .  

Спасибо мил человек, Вашей благородности нет границ. Буду очень признателен, получить ценнейший инсайд (вовремя) от Вас 

• Хаха 4
  • Подобається 3
  • Не подобається 2
Опубліковано:

В Одессе на 7 киллометре, все сразу скупают валюту. Обычно напродаёшь товар и вечером идёшь менять. А тут только продал и сразу менять, а то через час гривна ещё упасть может.

• Сумно 1
  • Подобається 1
  • Не подобається 1
Опубліковано:
16 часов назад, Lucius сказал:

Щодо прогнозів Е.Неймана. Коли я вчився в універі, наш препод з фінансів постійно розповідав про прогнози серьозного молодого аналітика з Укрсоцбанку Е.Наймана, які вражали його глибиною та аргументованостю. Де зараз Укрсоцбанк. А Найман продовжує давати свої прогнози, які подекуди збуваються, але у більшості ні. 

Прогноз на 30-32 мінімум, вже на жовтень-листопад. Подивимось. Хоча на спор НБУ може и 90-92 грн/дол зробити.

Переконаний що навесні гривня зміцниться, і той хто зараз зільється між 29-32 і покладе депо на 6 міс. не прогадає.

28,30 на прийомі взяли, будете лити?

Опубліковано:

Доброго ранку панове . На попередній корекції зливати не став .Чому ? Бо не було відриву ЧР від Мб  і шанси на   прибуток  зменшуються на  гойдалці  ,так воно і вийшло бо 10коп. ловити дуже ризиковано . Перед цим ,  коли був відрив,  спробував частину злити по 95-00 ,але  швидкий розворот ринку  примусив відібрати все назад  в банках по 85-90. До чого це я ,що гра на гойдалках більш вдала коли є відрив ЧР від МБ  в ішому випадку  це ризик ,або невиправдані дії .

• Лайк 3
  • Дякую 1
  • Подобається 12
  • Не подобається 8
Опубліковано:
11 часов назад, Перес де Куэльяр сказал:

выплаты по гривневым овдп влияют на курс $ негативным или позитивным образом?? Долларовые - негативным. А гривневые? P.S. Сам неопытный, хочу узнать мнение профессионалов.

Опубліковано:

Если сегодня с утра НБУ не выйдет с продажей $, то курс есно вверх. 

В принципе курс 28.5 нормальный для наполнения бюджета, правительство он устраивает, перегинать палку, доводить до 29гр, за полгода до выборов- самоубийство. 

Опубліковано: (змінено)
5 минут назад, green123 сказал:

выплаты по гривневым овдп влияют на курс $ негативным или позитивным образом?? Долларовые - негативным. А гривневые? P.S. Сам неопытный, хочу узнать мнение профессионалов.

Коли йде виплата  гривневих ОВДП ,то  великий об"єм    давить  на курс ,тобто попит на безготівковий доляр  на  МБ.  

Змінено користувачем Перес де Куэльяр
  • Лайк 1
  • Подобається 1
  • Не подобається 4